efehan1000
Silver Üye
dreamfancy hile karakter seçtikten sonra gelen yukleme ekranı yuklendıkten sonra oyun atıyor
Hayır Metin2Mod Dün gece güncellendi. Biraz beklerseniz kendi PC'im de deneyeceğim.
CG Loader tamamen silin ve yeniden indirin. Metin2 TR Gameforge'nin TEMİZ olduğundan emin olun ve en önemlisi sürücü veben sabah denedim yine hata veriyordu
Teşekkürler inşallah olurCG Loader tamamen silin ve yeniden indirin. Metin2 TR Gameforge'nin TEMİZ olduğundan emin olun ve en önemlisi sürücü ve
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunlar yüklü değilse yükleyin. İsterseniz bu konudaki Driver güncelleyici (TIKLA BURAYA) yardımıyla OYUN BİLEŞENLERİ menüsündeki herşeyi yüklemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Metin2 GF'nin temiz oldğundan emin olun ondan sonra dediğim program yardımıyla OYUN BİLEŞENLERİ menüsündekileri yükleyin.Teşekkürler inşallah olur
Yani tr-TR dosyası mı temiz olsun? Elle temizlenir dimi buAz önce hileyi denedim. Sorunsuz biçim de çalışıyor. Hız , çekme ve 7x sıkıntısız.
Metin2 GF'nin temiz oldğundan emin olun ondan sonra dediğim program yardımıyla OYUN BİLEŞENLERİ menüsündekileri yükleyin.
tr-TR doyasına önceden bir mudahalede bulundunuzmu? Yani CG Loader harici bir hileden yükleme yaptınızmı ?Yani tr-TR dosyası mı temiz olsun? Elle temizlenir dimi bu
HAyır sadece dreamfancy hileyi indirdim ve güncelledimtr-TR doyasına önceden bir mudahalede bulundunuzmu? Yani CG Loader harici bir hileden yükleme yaptınızmı ?
Tamam Metin2 dosyalarında büyük ihtimal sorun yok. Siz dediğim şekilde bu konudaki Driver güncelleyici (TIKLA BURAYA) yardımıyla OYUN BİLEŞENLERİ menüsündeki herşeyi yüklemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bahsettiğim programın nasıl yüklenmesi gerektiği konuda yazıyor. Bir sıkıntı olursa yazınız.HAyır sadece dreamfancy hileyi indirdim ve güncelledim
Yani ibdirdiğim hile o dosyada kalsın mı öyle ?Tamam Metin2 dosyalarında büyük ihtimal sorun yok. Siz dediğim şekilde bu konudaki Driver güncelleyici (TIKLA BURAYA) yardımıyla OYUN BİLEŞENLERİ menüsündeki herşeyi yüklemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bahsettiğim programın nasıl yüklenmesi gerektiği konuda yazıyor. Bir sıkıntı olursa yazınız.
Hile de bir sıkıntı yok şuan çalışıyor. Sizin bilgisayarınızda bu hileyi çalıştırmak için gerekli olan WİNDOWS yazılımları yüklü değil. Eğer yüklerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.Yani ibdirdiğim hile o dosyada kalsın mı öyle ?