Çözüldü metın2 dreamfancy hıle atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efehan1000

Silver Üye
dreamfancy hile karakter seçtikten sonra gelen yukleme ekranı yuklendıkten sonra oyun atıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam bende oyunu tekrar kurdum hileyi tekrar indirdim fakat oyun karakter seçme bölümüne geldiğinde ekran kararıyor napmam gerek windows 7 kullanıyorum.

hocam bende oyunu tekrar kurdum hileyi tekrar indirdim fakat oyun karakter seçme bölümüne geldiğinde ekran kararıyor napmam gerek

ve Microsoft Visual C++ 2008 - 2010 - 2012- 2019 sürümler (x64 ve x86)
bunların yüklü olduğuna emin olun .İsterseniz tek tek yüklemek yerine Forumda'' Driver Booster ''diye aratın ve sonuçlardaki konuda nasıl yapılacağı yazıyor hepsini toplu olarak yüklüyor.
EK OLARAK BENİM PC WİN10 BENDE SORUN YOK TABİ AMA YEDEK LAPTOP WİN7 ONDADA SİZDEKİ AYNI SORUNU ALIYORUM. YÖNETİM SORUNUN FARKINDAMI BİLMİYORUM. PM ATACAĞIM KONU HAKKINDA ŞUANLIK SİZ DEDİĞİM ŞEKİLDE YAPIN SONUÇ ALAMAZSANIZ BEKLEYECEKSİNİZ BENİM GİBİ.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

ve Microsoft Visual C++ 2008 - 2010 - 2012- 2019 sürümler (x64 ve x86)
bunların yüklü olduğuna emin olun .İsterseniz tek tek yüklemek yerine Forumda'' Driver Booster ''diye aratın ve sonuçlardaki konuda nasıl yapılacağı yazıyor hepsini toplu olarak yüklüyor.
EK OLARAK BENİM PC WİN10 BENDE SORUN YOK TABİ AMA YEDEK LAPTOP WİN7 ONDADA SİZDEKİ AYNI SORUNU ALIYORUM. YÖNETİM SORUNUN FARKINDAMI BİLMİYORUM. PM ATACAĞIM KONU HAKKINDA ŞUANLIK SİZ DEDİĞİM ŞEKİLDE YAPIN SONUÇ ALAMAZSANIZ BEKLEYECEKSİNİZ BENİM GİBİ.
Driver Booster indirdim tarama yaptı orada tespit edilen tüm güncellemeleri yapacak mıyız hepsi gerekli mi

Driver Booster indirdim tarama yaptı orada tespit edilen tüm güncellemeleri yapacak mıyız hepsi gerekli mi
Aslında yapmanız iyi olur sonuçta driver güncelleyecek. Ama size şuan gerekli olan OYUN BİLEŞENLERİ bölümündeki bütün programlar. Bakın Sürücüler değil OYUN BİLEŞENLERİ. Sonuçta çoğu hile bu programların altyapısını kullanıyor. Yüklemeniz gerek. Sürücüleri (Driverlar) güncellemeniz ise donanımların yazılımının yükseltilmesi demek, kötü birşey değil sonuçta size kalmış o bölüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt