efehan1000
Silver Üye
dreamfancy hile karakter seçtikten sonra gelen yukleme ekranı yuklendıkten sonra oyun atıyor
Teşekkürler cok sagolun atma durumu veya calısmama durumu oluraa yazarım size iyi sksamlarHile de bir sıkıntı yok şuan çalışıyor. Sizin bilgisayarınızda bu hileyi çalıştırmak için gerekli olan WİNDOWS yazılımları yüklü değil. Eğer yüklerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.
Tabi yazın birde ekran alıntısı(SS) yapmanızı isteyeceğim. Birde bilgisayar sürümünüz nedir ? Windows 7 mi ?Teşekkürler cok sagolun atma durumu veya calısmama durumu oluraa yazarım size iyi sksamlar
Süper7X var o çalışıyor diğer 7xleri kapayıp onu deneyiniz. Şuan kusuruz biçim de Koşma, Çekme ,skill bot ve wallhack çalışıyor.Ben de sıfırdan kurdum şimdi space ile çalışan 7x dışındaki fonksiyonlar çalışmıyor
hocam bende oyunu tekrar kurdum hileyi tekrar indirdim fakat oyun karakter seçme bölümüne geldiğinde ekran kararıyor napmam gerek
Driver Booster indirdim tarama yaptı orada tespit edilen tüm güncellemeleri yapacak mıyız hepsi gerekli miLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ve Microsoft Visual C++ 2008 - 2010 - 2012- 2019 sürümler (x64 ve x86)
bunların yüklü olduğuna emin olun .İsterseniz tek tek yüklemek yerine Forumda'' Driver Booster ''diye aratın ve sonuçlardaki konuda nasıl yapılacağı yazıyor hepsini toplu olarak yüklüyor.
EK OLARAK BENİM PC WİN10 BENDE SORUN YOK TABİ AMA YEDEK LAPTOP WİN7 ONDADA SİZDEKİ AYNI SORUNU ALIYORUM. YÖNETİM SORUNUN FARKINDAMI BİLMİYORUM. PM ATACAĞIM KONU HAKKINDA ŞUANLIK SİZ DEDİĞİM ŞEKİLDE YAPIN SONUÇ ALAMAZSANIZ BEKLEYECEKSİNİZ BENİM GİBİ.
Aslında yapmanız iyi olur sonuçta driver güncelleyecek. Ama size şuan gerekli olan OYUN BİLEŞENLERİ bölümündeki bütün programlar. Bakın Sürücüler değil OYUN BİLEŞENLERİ. Sonuçta çoğu hile bu programların altyapısını kullanıyor. Yüklemeniz gerek. Sürücüleri (Driverlar) güncellemeniz ise donanımların yazılımının yükseltilmesi demek, kötü birşey değil sonuçta size kalmış o bölüm.Driver Booster indirdim tarama yaptı orada tespit edilen tüm güncellemeleri yapacak mıyız hepsi gerekli mi
Bilgisayarın 64 bit mi?Driver Booster indirdim tarama yaptı orada tespit edilen tüm güncellemeleri yapacak mıyız hepsi gerekli mi
evetBilgisayarın 64 bit mi?