Metin2 Cul Master Cheats V2 Crâcked | Levelbot, Farmbot, Stonebot, Anti Ban | TibetUlubey & Cwubs Presents

" bot satamadı bu piyasadan defolup gitti işte bir şansını daha sizin gibilerle deniyor da gene tutunamayacak " kısmına baya güldüm :D Allah seni güldürsün.
sen çok iyi bir insansın umarım hakettiğin yere gelirsin fakat sende biliyorsun ki bu arkanızdaki adam dahil svside ++ bypass ı 2 yıl önce yapmıştı zaten ve genede satamadı yani max 4 ay veriyorum iddayada girebiliriz.

sen çok iyi bir insansın umarım hakettiğin yere gelirsin fakat sende biliyorsun ki bu arkanızdaki adam dahil svside ++ bypass ı 2 yıl önce yapmıştı zaten ve genede satamadı yani max 4 ay veriyorum iddayada girebiliriz.
bi laf vardır .. davası olmaz diye geçmiş olsun

Satamadı cümlesi bence sana göre bi tabir çünkü son teklif toplam satışlarını bilmiyosun. Birincisi arkamızdaki adam diye tabir etmene gerek yok. Eski mod ekibiyiz. Ayrıca svside solverı çıkartmamdaki süreçte herhangi bir kaynak kodunu vs. istemedim, fikir danışıklığım oldu. İkincisi , hilenin genel yazılımı benim sürecimde , aktif olarak başka bir işte çalıştığım için ve piyasada bot türediği için global serverlara uğraş vermek istemiyorum. Satamadığınız için 3 gün çıkardınız lafını gördüm, ana sebebimiz o değil istesek 1 ay 2 ay perma paketlerini bile çıkartabiliriz ki biz insanları kandırmak istemiyoruz çünkü yarın bi gün bu işi bırakabiliriz. Şuan zevkine devam ediyorum , amacım burdan para kazanmak değil :) Yarın bir gün kapatırsak emin ol satamadığımız sebebiyle olmayacak. Ayrıca insanlara bişeyleri yaptırmak yerine kendin yazmaya uğraşabilirsin.

Şimdi anlayamadığım konu şu örn veriyor tr balık botu cracklendi ve çalışıyor bu bot cracklendi ama çalışmıyor ama ana bot çalışıyor - Crâck bot çalışmıyor e ozaman cracklenmemiş ki bu bot

Awkward Jesse Pinkman GIF by Breaking Bad

kullana bilir miyiz acaba indirsek
çalışıyor mu acep sormak istedim

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt