Open Source METALIX SOURCE CODE | removed token grxbber, screenshot, webhooks ..😂

sorun sizin hiçbir şekilde webhook discord bağlantısı olmadığını söylemeniz :D:D

inanilmaz! adam ortak skidder ortaklar !!!!!!
ben satın alan insanlara çektiğim verileri ss atıyordum zaten ki buda eski sürümde olan birşey şuanda clientte değil loaderde veri gönderiyor onunda ssini makrit zaten atmış boş insanlarsınız cidden

sorun sizin hiçbir şekilde webhook discord bağlantısı olmadığını söylemeniz :D:D

inanilmaz! adam ortak skidder ortaklar !!!!!!
skidder ortaklar dediğin kişinin srcsini inceliyorsun kardeşim her konuya bilip bilmeden yorum yapmasana + biraz bizim hakkımızda bilgin olsa discord webhookunu loader için topladığımızı bilirsin sana ilgi bile vermiyorum biraz daha bilip bilmeden konuşmaya devam edersen forumdan uzaklaşman için şikayet konusu açacağım

skidder ortaklar dediğin kişinin srcsini inceliyorsun salak velet seni her konuya bilip bilmeden yorum yapmasana + biraz bizim hakkımızda bilgin olsa discord webhookunu loader için topladığımızı bilirsin sana ilgi bile vermiyorum biraz daha bilip bilmeden konuşmaya devam edersen forumdan uzaklaşman için şikayet konusu açıcam
inceleyebilirim ama kullanmıyorum sonuçta arisune olmasaydı hepiniz boktunuz :D
arisune kim ben yaydım diyosun bide çok yazık

ben satın alan insanlara çektiğim verileri ss atıyordum zaten ki buda eski sürümde olan birşey şuanda clientte değil loaderde veri gönderiyor onunda ssini makrit zaten atmış boş insanlarsınız cidden
5 kişi 1 hileyi zor pastelemnişsiniz ordan burdan hayla konuşuyosunuz

clienti sadece ben yaptım ???? ASĞLDĞLSAPĞLDPSĞLADLĞA

heryerden patlak veriyosunuz şaka gibi :D
alperen diyo ben %15ini yaptım diyo
makrit diyo bende bişeyler yaptım
alperenin hiçbirşey yaptığı yok sadece cheststealeri onun sourcesinden almıştım makritte birşey yapmadı sadece arkadaşız dostum sen ne gerizekalı bi insansın

o artic src arisuneye ait değil westye ait + 5 kişi dediğin tek hileyi yapan kişi envies ben sonradan ortak oldum ortaklığımız da sohbetten ibaret aramızda son 2 haftadır h1le konusu dönmüyor ben senin hakkında şimdi şikayet konusu açıyorum biraz daha boş yapıyorsun insanlara bilip bilmeden olmayan şeyler ile laf sallayıp yorum kasıyorsun ya asalak velet seni bekleticem biraz

Bos Bosuna Kavga Ediyorsunuz dec attiysaniz ne guzel Gidin Kullanin burda bos yapmayin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt