Suki
Diamond Üye
- İletişim
banada atarmısın hocam.sorsaydın ilk başta özelden atmıştım bile
banada atarmısın hocam.sorsaydın ilk başta özelden atmıştım bile
@makrit şikayet açıyorum falan yaziyorsun bide ucubesin cocukBilgisiz olduğunu tekrar düşündüm ve bilgisiz olduğuna daha da emin oldum.
Kanıt:
Kardeşim dediğin adamın karşısına çıksan 2 dakika duramazsın.
XD ? ilgimi arıyorsun kardeşim sen bilgi bizlere doğuştan gelmiyor her insan bilgiyi birilerinden görerek öğreniyor + bilgim var o günün saatıne bakarsan yorgunum ve eve gelmişim doğrudan mantık söylüyorum diyorum ki module detailsi ayarla diyorum yani kendim yapabileceğim herşeyi kolay bir şekilde yaptırıyorum ve vakit kazanıyorum bunu anlayamayacak birisi varsa kendisine ben geliştiriciyim demesin.@makrit şikayet açıyorum falan yaziyorsun bide ucubesin cocuk
uzun değil kk libleri ekle jar load ı ayarla bittiuzun iş biri buildleyip atarsa kullanabilirsin
arisunenin benden reach velocity istemesi ve benim clientimi skidlemeye çalışması da ayrı komik biliyor musun tüm konusmalar duruyordur dcde tonlarca yardım dilendi funa better ve benim yaptığımız jar loadı kullanıyordu fix yiyince sadece riptermsdeki 3 satırlık kodu ekleyip kullanmaya devam etmiş sizi yarım akıllılar bide gece 2-3 e kadar uğraştım diyordu neye 3 satır koda mı akdmdpmwpdmedp + articde rat vardu bunlar kanıtlı şekilde sunuldu ytye Artic 1.1 yaz karşına çıkan ilk şey olur hepiniz bilgili sanıp ama bir bok bilmeyen insanların köpeğisiniz o çocuk c# dan başka birşey bilmiyor haberin ola 2 gram aklı yok zaten yaşı da kücük yaniinceleyebilirim ama kullanmıyorum sonuçta arisune olmasaydı hepiniz boktunuz
arisune kim ben yaydım diyosun bide çok yazık
banada atarmısınsorsaydın ilk başta özelden atmıştım bile
paylaşırım birazdanBuildlenmiş halini atabilicek varmı ?
groaxta yardım ediyodu leroda yardım ediyoduarisunenin benden reach velocity istemesi ve benim clientimi skidlemeye çalışması da ayrı komik biliyor musun tüm konusmalar duruyordur dcde tonlarca yardım dilendi funa better ve benim yaptığımız jar loadı kullanıyordu fix yiyince sadece riptermsdeki 3 satırlık kodu ekleyip kullanmaya devam etmiş sizi yarım akıllılar bide gece 2-3 e kadar uğraştım diyordu neye 3 satır koda mı akdmdpmwpdmedp + articde rat vardu bunlar kanıtlı şekilde sunuldu ytye Artic 1.1 yaz karşına çıkan ilk şey olur hepiniz bilgili sanıp ama bir bok bilmeyen insanların köpeğisiniz o çocuk c# dan başka birşey bilmiyor haberin ola 2 gram aklı yok zaten yaşı da kücük yani
SS SİLİNDİ Bİ ARKADAŞIN ÜZERİNE
böyle hesaplar bana yazıyor mesela arisune midir değilmidir bilemem de artic de kurucu kendisi mesela yüz vermememize rağmen yazmaya devam ediyor yüzsüz gibi asdasdasd
SİZİ BİZ VAR ETTİK SİZİN TÜM PROJELERİNİZ BİZDEN TÜREDİ MAYMUNLAR XD
bu şekilde bişey öğrenemezsin umarım bir gün farkına varırsınXD ? ilgimi arıyorsun kardeşim sen bilgi bizlere doğuştan gelmiyor her insan bilgiyi birilerinden görerek öğreniyor + bilgim var o günün saatıne bakarsan yorgunum ve eve gelmişim doğrudan mantık söylüyorum diyorum ki module detailsi ayarla diyorum yani kendim yapabileceğim herşeyi kolay bir şekilde yaptırıyorum ve vakit kazanıyorum bunu anlayamayacak birisi varsa kendisine ben geliştiriciyim demesin.
dmden atabilir misinpaylaşırım birazdan