Open Source METALIX SOURCE CODE | removed token grxbber, screenshot, webhooks ..😂

zaten kırılmaz benim korumalarımı kimse kıramaz hala arkasındayım farkındaysan üzerinde hiç uğraşmadığımız ve 4 aydır elimizi sürmediğimiz bir proje kendisi ayrıca hwid logladığımız webhooku rat sanması ayrı komik bence OGLUM AUTH BİLE GİTHUB LA SPDÖSPDAÖDPSLD ne kadat aptalsınız hiç uğraşılmamış görülmüyormu ve sanki kodların yarısı obfli senin deobfuscatorun bi sike yaramıyor demekki veya aklını boş yerlerde kullanıyor asdasdasd

sen telefonlarımı açma tmm mi cocuk senin de kafanı kırıcam
deobfuscator = ASBASĞBŞASĞBŞ

ZKM Trial patlayınca ben 😆

Oynayış Videosu:

İndir

not: Source Code olduğu için vt eklenmemiştir içinde protection.java gibi olan rat classları silinmiştir

İyi Oyunlar :)

leaked by @popolarbaskani / @pipilerbaskani

envies gram sevmesemde bir kanıt bisey sunaman daha iyi sadece başlığa webhook link olsun rat olarak indiridği dosya yol uoslun

removed token grxbber, screenshot, webhooks yazdın kanıt istiyoruzzz

Oynayış Videosu:

İndir

not: Source Code olduğu için vt eklenmemiştir içinde protection.java gibi olan rat classları silinmiştir

dostum sen bi beni dcden eklesene bi dm den konuşalım senle kimmişsin sen bakalım ilginç bir arkadaşa benziyorsun ekle: xresup

envies gram sevmesemde bir kanıt bisey sunaman daha iyi sadece başlığa webhook link olsun rat olarak indiridği dosya yol uoslun

removed token grxbber, screenshot, webhooks yazdın kanıt istiyoruzzz

harbi ya kanıt nerde oglum

Beyin Eksikligi yasaniyor sanki. protectionun amaci loaderine yapilan Crâck islemi neticesinde bunu algilayip kullanicinin ekran goruntusu discord ismi ve bir kac seyi webhook ile gondermek. Bu Islevi Bir Cok Yerde ve bir cok loaderde gorebilirsiniz. Aptal Degilseniz Bunun bariz Sekilde Rat Olmadigi anlasilir. ama Aptalda Olabilirsiniz Bu Sizin Tercihiniz.

Note: Goruslerimi Soyledim

Oynayış Videosu:

İndir

kanka sorunlumusun bunun neresi rat scr zaten 6 ay öncesine ait sadece içinde discord username grabber var bide hwid grabber var sence normal değilmi?

Loaderde olan protection kodunu incele tavsiyemdir. cunki bu temel seviyyede bir koruma. buna Rat Diyorsan. cidden Beyinsel Problemlerin vardir

(Daha Qarip Seyler yapan Kodlarda Var Koruma Olarak Bunu yaptigi icin şukredin)

username hwid loglanan classsları rat olarak algılaman senin nasıl bir geri zekalı olduğunu ortaya çıkarmış :kappasmiley:
image.png
Yav Allahın Skidderi seni allah belanı versin bunu pastelemişler yazık la size :D

EORPKHOIPERHOPREK OLM DALGAMI GEÇİYON SRCYE BAKSANA TOKEN ÇEKİYO GRABBER VAR KODLARIDAMI OKUYAMIYON
yav birisi acsin 2 dakika http checklesin aq

ratları temizlemediğimiz hali budur dediğimiz hiçbişeyi boş yere söylemiyoruz bilinçlenin diye yapıyoruz
webhooku sildik denemeler yaparken ratı yemeyelim diye ama kodda webhook hala duruyor

umrunda değilse bok kafalı ortakları neden forumda davar gibi konuşup kırılmaz felan diyo iddialaşmayı severim arkadaşlar çok güveniyordu malum :pain:
keşke kodda okuyabilsen "username" cektigim bilgiler sınırlı zaten discord username ve sadece bilgisiyardan screenshot alip dcye gönderiyorum (oda eski bi sistemdeki authu geçemezse yapılıyor) ona bile beynin yetmemiş iyi günler dilerim

Yav Allahın Skidderi seni allah belanı versin bunu pastelemişler yazık la size :D

yav birisi acsin 2 dakika http checklesin aq

image.png

ben webhookumu pastelemişim ?
metalix ortağıyım bilip bilmeden yorum yapmaya devam ettiğin sürece her ortamda rezil olabilirsin dostum bilgine

keşke kodda okuyabilsen "username" cektigim bilgiler sınırlı zaten discord username ve sadece bilgisiyardan screenshot alip dcye gönderiyorum (oda eski bi sistemdeki authu geçemezse yapılıyor) ona bile beynin yetmemiş iyi günler dilerim
sorun sizin hiçbir şekilde webhook discord bağlantısı olmadığını söylemeniz :D:D

ben webhookumu pastelemişim ?
metalix ortağıyım bilip bilmeden yorum yapmaya devam ettiğin sürece her ortamda rezil olabilirsin dostum bilgine
inanilmaz! adam ortak skidder ortaklar !!!!!!

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt