Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
saniyede patlatrırlar işte kdkfdflcg hesabım yoktu tepki olarak açtım
saniyede patlatrırlar işte kdkfdflcg hesabım yoktu tepki olarak açtım
Loaderlerini peygamberin oğlu zannediyorlardı javayla yaptılar diye hem zkm basarız hem native basarız kimse kıramaz vesaire diyorlardı, atarsanız elinize sağlık.çok istek gelirse boklu loaderlarında deobf source codunu publayabiliriz
lan bu eski src mi ben daha yeni farkettimsalak mısın la eski sourceyi almıs ordan burdan daha korkudan gitmis yan hesaptan acmıs
harbi eskimiymiş alla allalan bu eski src mi ben daha yeni farkettim
aferin 25 tane yorum kastın git kullan trigger botunuharbi eskimiymiş alla alla
salakmısın sızıdırmışlar Crâck falan olsa anlarım sızdırmışlar src yiLoaderlerini peygamberin oğlu zannediyorlardı javayla yaptılar diye hem zkm basarız hem native basarız kimse kıramaz vesaire diyorlardı, atarsanız elinize sağlık.
Anladım hocam bu meselelerle ilgili bilgim yok kusura bakmayın sadece Envies'le konuşmuşluğum vardı zamanında, özür dilerim.salakmısın sızıdırmışlar Crâck falan olsa anlarım sızdırmışlar src yi
la türeme seni adam eskisini bulmus boklu boklu burda durma yuru altını silmeyi öğren gelharbi eskimiymiş alla alla
herkese laf atan çocukla türeme seni adam eskisini bulmus boklu boklu burda durma yuru altını silmeyi öğren gel
he canım söyleherkese laf atan çocuk