Özür dilerim iyi günler düzenledim mesajda yazıyorbi 20 dakika sonra kapındayım o evden bi yere kaybolma tamammı cano 15-20 dakika ya kapındayım kal o evden bi yere ayrılma bütün aileni alıcam evinden
Özür dilerim iyi günler düzenledim mesajda yazıyorbi 20 dakika sonra kapındayım o evden bi yere kaybolma tamammı cano 15-20 dakika ya kapındayım kal o evden bi yere ayrılma bütün aileni alıcam evinden
Yok dostum şuan yoldayım senin için geliyorum birazdan o evden bi yere kaybolma telefondayım şuan telefon numaran da elimde geldiğimde eğer o evde olmazsan seni bulduğum yerde bıçaklayacağım okey?Özür dilerim iyi günler düzenledim mesajda yazıyor
korkma bundan bu bişey yapamazÖzür dilerim iyi günler düzenledim mesajda yazıyor
edizzzzYok dostum şuan yoldayım senin için geliyorum birazdan o evden bi yere kaybolma telefondayım şuan telefon numaran da elimde geldiğimde eğer o evde olmazsan seni bulduğum yerde bıçaklayacağım okey?
Abo büyük kavga varYok dostum şuan yoldayım senin için geliyorum birazdan o evden bi yere kaybolma telefondayım şuan telefon numaran da elimde geldiğimde eğer o evde olmazsan seni bulduğum yerde bıçaklayacağım okey?
ankara sıkıntı yer herkese bulaşma agentÖzür dilerim iyi günler düzenledim mesajda yazıyor
makrit ediz bu knk korkmasın boş carankara sıkıntı yer herkese bulaşma agent
kırsalar bile kullanamazlarkırabilecek kişiler var ama buna uğraşmazlar
rise client paste zaten ama envies kötülemem adamlar yapıyor bunukırsalar bile kullanamazlar
rise paste ??rise client paste zaten ama envies kötülemem adamlar yapıyor bunu
bildiğim duyduğumrise paste ??