yani bal gibi bir hileyi narcı gibi davranma balımbildiğim duyduğum
yani bal gibi bir hileyi narcı gibi davranma balımbildiğim duyduğum
kullandım ben rise a benzemiyor valla aura 7.0 speed kullandım 2 gün ban yemedim yapıyorlar bu spor ubildiğim duyduğum
allah allah soy ismimide biliyon tanıyon sen beniyani bal gibi bir hileyi narcı gibi davranma balım
dc yaz banabanladım bu maymunu
yeni farkettim sunucuyu umursamıyodum üzgünümSunucun güzeldi overdose
hiçbir zaman bir client bile çıkarmadım vanadium dışında oda wortexin isteği ve yazdiğin bir çok şey hatali bir insani tehdit edersen r yapmasi gayet normal birşey bir açik birakinca hatali olan siz değil ben oluyorum anlamiş değilim ve string filanda kırma diye birşeyden bahsettiğimi hatirlamıyorum bytecode ile hwid()V methodunu silip methodunu boolean olarak true bıraktırdım hiç bi stringini bile ellemedım ve bir auth kırılması için yaptiğiniz çok garip değilmi sadece düz bir craftrise hilesi mappingler güncellense fix yemese bile %3 hile kalacakken neden bir hile için tehditsel yollara başvurursun authu kotu yapan sizsiniz ben değilim sonuçta tehdit etmek yerine hatalari düzeltseniz şu ana kadar konu bitmişti"para" dediğinden sonrasını okumadım zaten bile ama şöyle diyim sana boktan bir sunucu daha java devleri yok kendilerinin zamanında yaydığım jar loadı bile fixleyemiyorlar o jarloadı ilk biz yaptık sonradan arisune 2-3 düzeltme ekledi tekrar çalışır hale getirdi ama neye fayda yine public oldu yine fix yesin yine yaparız ama sizin gibi lamerler anca böyle CrâckMe konusu açar bi bok da olmaz 2-3 lamer gelir biri 2009 lu diğerini tanımam etmem authu kırdım olley diyip bi triplere girerler
bi bok başardığını sanarlar oysaki authumuz aşırı boktan github'dan çekiyoruz lisansları falan ona rağmen bi bok yapamıyor kimse kısacası max stringleri kırarsınız sonra biraz daha uğraşsanız hadi authu geçersiniz sonrada kucağıma oturursunuz
he sonra Crâck falan deneyince de şöyle r yaparsınız:
siz böylesiniz oglum kare kafa oyun icin saatlerinizi harcıyorsunuz ama bi bok başardığınız yok skid dışında en azından metalix öyle değil herşey 0 dan yazıldı + 4 tane farklı private jar load methodumux var fix yeme olasılığına karşılık sıkıntı yaşamasın müşteriler diye beklemesinler diye sizin gibi boktan hile cıkarıp 10-20 satış yapıp sonrada Crâck yiyince exitscam atmayız biz (genelleme yaptım.)
son olarak da metalixde daha farklı projeler de düşünüyoruz bu sıralar örneğin sonoyuncu veya craftrise için clientsiz giriş veya internal valorant projesi gibi gibi aklımızda tonlarca fikir var bize iyi yaklaşana bizde iyi yaklaşırız aramıza alırız ama sizin gibi maymunlar böyle ağlar zırlar.
evet öyle kırdım ettim diyip sağda solda gezersen böyle mesajları editlersin 2011 li yarım akıllı cocuk seni hiçbirşey bildiğin yok bu sanal hakkında 9 yıldır internet ortamındayım tüm çocukluğum bu sanalda geçti ve sizden 100 kat daha tecrübeliyim her konuda
Kanka sunucu mu açtınıx bana haber vermedinizyeni farkettim sunucuyu umursamıyodum üzgünüm
hiçbir zaman bir client bile çıkarmadım vanadium dışında oda wortexin isteği ve yazdiğin bir çok şey hatali bir insani tehdit edersen r yapmasi gayet normal birşey bir açik birakinca hatali olan siz değil ben oluyorum anlamiş değilim ve string filanda kırma diye birşeyden bahsettiğimi hatirlamıyorum bytecode ile hwid()V methodunu silip methodunu boolean olarak true bıraktırdım hiç bi stringini bile ellemedım ve bir auth kırılması için yaptiğiniz çok garip değilmi sadece düz bir craftrise hilesi mappingler güncellense fix yemese bile %3 hile kalacakken neden bir hile için tehditsel yollara başvurursun authu kotu yapan sizsiniz ben değilim sonuçta tehdit etmek yerine hatalari düzeltseniz şu ana kadar konu bitmişti
Piyasadaki herkezden özür diliyorum iyi günler benim hatam..
yaş kısıtlaması oluyor kardeşim denklerinle takıl.Kanka sunucu mu açtınıx bana haber vermediniz