kanka allah aşkına bi sus la jaksgjkasdjkgaskjgasNeyden utanıcam benim hatam neydi tilt etmek falanmı
kanka allah aşkına bi sus la jaksgjkasdjkgaskjgasNeyden utanıcam benim hatam neydi tilt etmek falanmı
.. born dostum evime gelmene gerek yok kendini yorma dövüş hakkında bilgim yok özür dilerim iyi günler
sonra dcn eden kapanıyokanka allah aşkına bi sus la jaksgjkasdjkgaskjgas
kardesim sen bi dc sunucuna baksanaNeyse Beyler oylr paste TC ye Info public olmak la adamlık olmuyo gelsinler Teketek boks kolunuzu ayagınızı kırıp eve gönderceğime söz veriyorum
bi 20 dakika sonra kapındayım o evden bi yere kaybolma tamammı cano 15-20 dakika ya kapındayım kal o evden bi yere ayrılma bütün aileni alıcam evindenKim oldugun umrum dişi ama zorlarsam tek parça gitmem zor gibi
He buarada benim discordum 2 aydır kapalı discord sunucusu açmadım haberin olsunkardesim sen bi dc sunucuna baksana
ediz kardeşim lütfen susbi 20 dakika sonra kapındayım o evden bi yere kaybolma tamammı cano 15-20 dakika ya kapındayım kal o evden bi yere ayrılma bütün aileni alıcam evinden
niye kapansınsonra dcn eden kapanıyo
Şaka yapıyorsun ciddimi yaHe buarada benim discordum 2 aydır kapalı discord sunucusu açmadım haberin olsun