MEMORYBREAK GLBOT++ [GF] Crâck FREE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hile patladı ne zaman güncellenir veya elinde 7x olan var mı?

arkadaşımla beraber bu hileyi kullanıyoruz az önce arkadaşım mesaj attı ilk baş bilgisayarı küfürlü mesaj vermiş ezik ... evlatları gibisinden umarsamayıp devam etmiş 2 dakika sonra pcsi mavi ekran verdi ve bir daha açılmıyor yeniden başlatıyoruz pc açılıyor hoşgeldiniz yazısından sonra tekrar mavi ekran veriyor arkadaşımın pcsi açılmadığı için ben yazıyorum ne yapıcaz yardım edin

arkadaşımla beraber bu hileyi kullanıyoruz az önce arkadaşım mesaj attı ilk baş bilgisayarı küfürlü mesaj vermiş ezik ... evlatları gibisinden umarsamayıp devam etmiş 2 dakika sonra pcsi mavi ekran verdi ve bir daha açılmıyor yeniden başlatıyoruz pc açılıyor hoşgeldiniz yazısından sonra tekrar mavi ekran veriyor arkadaşımın pcsi açılmadığı için ben yazıyorum ne yapıcaz yardım edin

Sadece bunu mu kullanıyorsunuz reis? korkutma bizi
evet onu da hissettim format atıcağım çünkü hileyi ilk yüklediğimde bilgisayar açılırken felan saçma sapan hatalar vermeye başladı ve gereksiz yere 2.5gb ram kullanıyor bi anda :d
bende de aynı şekilde 2.5gb ram yiyor cpuyu falan duman ediyor şuan bi sıkıntı var. Bir süre kullanmayın derim

Sadece bunu mu kullanıyorsunuz reis? korkutma bizi

bende de aynı şekilde 2.5gb ram yiyor cpuyu falan duman ediyor şuan bi sıkıntı var. Bir süre kullanmayın derim

evet sadece metiin2 ve bu hiley açıkmış ilk baş bilgisayarın fanları çok hızlı şekilde dönmeye başladı mesajın üstünde yazan şeyde glbOt++ymış öyle dedi arkadaşım napıcaz bilgisayarı açılmıyor çocuğun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt