cheatglobaluyes
Bronz Üye
ya da pcye çökülüyor xDhile ya patladı yada bi sıkıntı var hile açıkken 1 tane metin2 2.5GB ram ve 50 cpu kullanıyor hile kasıyor menülerde gezilmiyor?
ya da pcye çökülüyor xDhile ya patladı yada bi sıkıntı var hile açıkken 1 tane metin2 2.5GB ram ve 50 cpu kullanıyor hile kasıyor menülerde gezilmiyor?
evet onu da hissettim format atıcağım çünkü hileyi ilk yüklediğimde bilgisayar açılırken felan saçma sapan hatalar vermeye başladı ve gereksiz yere 2.5gb ram kullanıyor bi anda :dya da pcye çökülüyor xD
Sadece bunu mu kullanıyorsunuz reis? korkutma biziarkadaşımla beraber bu hileyi kullanıyoruz az önce arkadaşım mesaj attı ilk baş bilgisayarı küfürlü mesaj vermiş ezik ... evlatları gibisinden umarsamayıp devam etmiş 2 dakika sonra pcsi mavi ekran verdi ve bir daha açılmıyor yeniden başlatıyoruz pc açılıyor hoşgeldiniz yazısından sonra tekrar mavi ekran veriyor arkadaşımın pcsi açılmadığı için ben yazıyorum ne yapıcaz yardım edin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bende de aynı şekilde 2.5gb ram yiyor cpuyu falan duman ediyor şuan bi sıkıntı var. Bir süre kullanmayın derimevet onu da hissettim format atıcağım çünkü hileyi ilk yüklediğimde bilgisayar açılırken felan saçma sapan hatalar vermeye başladı ve gereksiz yere 2.5gb ram kullanıyor bi anda :d
Kullanma olm napıyon bekleSıkıntısız calısıyo masallah
Arkadaşlar bu hesap fake inanıp kullanmayın bekleyin patladı büyük ihtimalle hile ram cpu duman oluyorSıkıntısız calısıyo masallah
Sadece bunu mu kullanıyorsunuz reis? korkutma bizi
bende de aynı şekilde 2.5gb ram yiyor cpuyu falan duman ediyor şuan bi sıkıntı var. Bir süre kullanmayın derim