hesoyam21
Silver Üye
Sorun yok çalışıyor patlama ihtimali yok.Key patladı heralde unknown error veriyor
Sorun yok çalışıyor patlama ihtimali yok.Key patladı heralde unknown error veriyor
isot diye biri var bide yardımcıları galiba ya da oda hileye katkıda bulunan birisi ama hileyi satın alan normal bir oyuncuymuş gibi hilenin satıldığı konuda hileyi övüyordu :ddd tüm çölü kestim çok iyi öneririm hepinize vbŞu aptalla bir ton tartıştım birde. Yanında fındık kadar beyni olmayan biri daha var aptal aptal konuşuyorlar Eline sağlık.
Aynen sorun yok düzeltiyorum dewamkeSorun yok çalışıyor patlama ihtimali yok.
Dostum yorumlarda çözüm sundum onları denersen çözüme kavuşursun.Key patladı heralde unknown error veriyor
Yok onlarla değil, save key falan işaretlemiyorum yani. Sadece 2 3 kez tekrar açmak gerekiyor bende öyle durumlarda. Bir de şuan movespeed çalışmıyor anlık olarakDostum yorumlarda çözüm sundum onları denersen çözüme kavuşursun.
Move speed fix yeme ihtimali muhtemel dostum.Yok onlarla değil, save key falan işaretlemiyorum yani. Sadece 2 3 kez tekrar açmak gerekiyor bende öyle durumlarda. Bir de şuan movespeed çalışmıyor anlık olarak
Hilenin yapımcısı amator olduğu için bazı özellikler fix yiyebilir maalesef ona birşey yapamayızMovespeed bozuldu .s