MEMORYBREAK GLBOT++ [GF] Crâck FREE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilenin yapımcısı discordda böyle bi paylaşım yapmış

AloneDevbugün saat 19:27
Önemli Duyuru / Important Announcement Bir çok kullanıcı bilgisayarım çöktü, açılmıyor, anakartım çalışmıyor gibisinden sorunları bize bildirmesi üzerine biraz araştırma yaptık. Hepsinin tek ortak yönü MemoryBreak cr4ck adı altında paylaşılan programı indirmekti, bu tür insanların tek amacı bilgisayarınıza zarar verip kredi kartı bilgilerini, önemli bilgilerinizi çalmaktır. MemoryBreak cr4cklenemez ve kurucu kişilerin isteği olmadığı sürece ücretsiz kullanıma açılamaz. Eğer bilgisayarınıza daha önce böyle bir şey indirdiyseniz kendi güvenliğiniz için hemen format atın.

dalgamı geçiyorsunuz çalışıyor yazıyor indirip kullanıyoruz şimdi geçmiş olsun mu diyorsunuz allah belanızı versin şerefsizler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Malasef konuyu kötüleme çabası içerisindeler, cracklenemez diyen baloncum her zaman bize yalvardın ve altımızda ezildin boşa çaba sürdürme

Vallaha ben düne kadar sorunsuz kullanıyordum bu gün başıma geldi saçma sapan hatalar verdi ve 1 tane metin2 açıkken 2.5 GB Ram ve %40 %50 Cpu kullanıyordu direk formatladım Bence kullanıp riske atmayın.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Vallaha ben düne kadar sorunsuz kullanıyordum bu gün başıma geldi saçma sapan hatalar verdi ve 1 tane metin2 açıkken 2.5 GB Ram ve %40 %50 Cpu kullanıyordu direk formatladım Bence kullanıp riske atmayın.
Dedim ya isot123 asla bedavaya bir iş yapmaz. Geçmiş olsun tekrardan

Malasef konuyu kötüleme çabası içerisindeler, cracklenemez diyen baloncum her zaman bize yalvardın ve altımızda ezildin boşa çaba sürdürme
Adamın bilgisayarı çöktü gelip diyorsun ki kötüleme a*tal mısın ? Şuanda bilgisayar mort edildi sırf çalışıyor yazısına bakıp indirdiğimizden dolayı şaka gibisiniz

:<)

Duyduk ki baloncuk yeni bir hile çıkarmış, o zaman bakireliğini bozmak bize düşer dedik ve yeni çıkardığı dandik hilesini kendisi gibi patlattık. Sağa sola küfürler ederek şöyle siktim böyle soktum gibi laflar kullanarak bir şey gerçekleştirmiş olmuyorsun. Tokmakçına yalvararak yardım etmesini dilemeye devam et. Biz direkt olarak icraat yaparız senin gibi kendimizi kandırarak en iyisi benim demeye çalışmayız. Sağa sola sallamaya ve duvarları sessizce yumruklamaya devam et. Ayrıca sana kötü bir haberim var bu senin dandik hilelerinle olan son işimiz daha fazla sana harcayacağımız değerli vaktimiz bulunmuyor. Sevgilerimle :)

DİSCORD SUNUCUMUZ :

KURULUM

1. Balonbot.rar dosyasını bu konudaki İndir yazısına tıklayarak indirin.

2. İndirdiğiniz Balon.rar dosyasını arşivden çıkartın.

3. Arşivden çıkan balonbot.exe dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

4. Oyun ekranında F12'ye basın.

5. Gelen pencereye B4L0NCUKXD yazın ve giriş yapın.

VİDEO

PW: 123

Sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt