MARK PRİVATE CORE 750 DOLARLIK FREE EMU METHOD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Regent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EVET CANOLAR BENİM PASTELEDİĞİM HİLEYİ PASTELEYEN EZİKLERİN FULL İFŞASI AŞAĞIDADIR
MARK CAHİLİNİN DEDİĞİNE GÖRE EMULATORLERİ TAMAMEN PRİVATE VE OTOMATİK BAN YEMİYORLARMIS HAYIR YİYORLAR METHOD DA ASAĞIDAKİ LİNKTEKİ GİBİ FREE NO VGK METHOD
METHOD:

kanıt:

BAN KANITLARI

kanıtlar böyle BAN YEMEYEN FREE NO VGK METHODLU EZİK PASTERLAR İFSALANDI BİR UCUBE AVININ SONUNA GELDİK​

mark50mi benim bilgidim mark ironman zırhı

Senin hileyi ben RE etmedim knk bizim adamla gidip seste kavga ediyorsun gereksiz yere uzatıyorsun kaç kez uyardık seni daha önce de başkasıyla dcde sorun yaşadın üstünü kapattım barıştırdım hep sizi gereksiz yere adamla it dalaşına giriyorsun bu arada engelleme sebebim ise tamamen olayı uzatacağını bilmemden dolayı gereksiz yere muhattap olmaya gerek yok. Bir daha birbirimizle muhattap olmayız olur biter kardeşim. Üründe hiçbir sorun sıkıntı yok bunu kaç kez seste kendin söyledin zaten .d şimdi ise sırf ban yediğin için ürünüü kötülüyon valla ne diyim yazık .d senin dt hilenle bile onlarca maç attık sende gördün biliyorsun sorunsuz çalıştığını sırf adamdan ban yedin diye bunları yazman çok üzücü. Adama paster muamelesi yapıyon şuan piyasada ki %90 ürün paste zaten hileler için söylüyorum. Emularda da çok fark yok herkes aynı method'un bir farklısını yapıyor. Bu sana ilk ve son mesajım bundan sonra mesaj da atmıcam bu konuya engelini de kaldırıyım korkmuş falan demiş dfslşksfdşlkfdslkfşds haykırdım orada :D engelleme sebebim senin saçma sapan davranışındı adamla kavga edip olayı bana yansıtman saçma dsflşksfdşlkfsdlş sanki ben banladım seni de gelmiş bana laf atıyor adam şaka gibi ya fdlşkdfsşlkdfslş neyse sana kötüleme konusunda başarılar. Ürün de ban falan yok sadece flaglenmiş hesaplardan dolayı ban oluyor. Anakart banı zaten hiçbir şekilde yemiyorsun.

Ürünü kötüleyen kişilere itibar göstermeyiniz.
Loser

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt