26 mayıs 2026 lan forevir kopegı olayınoname voicemeeter god
26 mayıs 2026 lan forevir kopegı olayınoname voicemeeter god
knk bişey sorucam senin yapma şansın varmı mark tarzı no res val 5 102 flan atmayanyes task modules eklersen ULTRA PRIVATE METHOD OLUR
kanka siktir git kendin yap diyeyimknk bişey sorucam senin yapma şansın varmı mark tarzı no res val 5 102 flan atmayan
harbikanka siktir git kendin yap diyeyim
yorum kasmak için her konunun altına yorum atıyorsun bu kadar maymun olma sana mı yap diyorum zaten hepsi paste soruyorum sadace o yüzden sen siktir git yorum kasma her skimi biliyormuş gibi'de konuşmakanka siktir git kendin yap diyeyim
format attinmi bro
senin ozellikle istedigin her seye cevabim var bunlari da public info okuya okuya ogrendim sen gidip elemandan dilencegine kendin ogrenyorum kasmak için her konunun altına yorum atıyorsun bu kadar maymun olma sana mı yap diyorum zaten hepsi paste soruyorum sadace o yüzden sen siktir git yorum kasma her skimi biliyormuş gibi'de konuşma
maç başlatırken val 5 veriyoryes task modules eklersen ULTRA PRIVATE METHOD OLUR
JAHDJDIWJS KANKA ADAM SES DEGİSTİCİ KULLANIP ALLAHA SÖVÜYORDU HAVALI BAYA26 mayıs 2026 lan forevir kopegı olayı![]()
annemden ızınde aldım sutumude ıctım sımdı forevircits unpacıklıcamJAHDJDIWJS KANKA ADAM SES DEGİSTİCİ KULLANIP ALLAHA SÖVÜYORDU HAVALI BAYA![]()