MARK PRİVATE CORE 750 DOLARLIK FREE EMU METHOD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Regent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyni yok çünkü bu arkadaşın bir şey publadığını zannediyor sldşkfsdşlkdsfdfdslşfkdslşfsdlşkfsd sistemin çalışma mantığını gıram bilmiyor insanları manipüle ediyor biz kimsenin kafasına silah dayamadık zaten gelin alın diye. Alan alır almayan almaz kendisi sunucuya geldiğinde bizden istedi zaten ürünü biz test key vermiyoruz dedik sesteyken kudurmuş arkadaş. Bundan sonra bir daha da bu konuya bir şey yazmıcam ne yazarsam tam tersini söyler veya manipüle etmeye çalışır milleti her zaman ki yaptığı şey zaten dsflşksdfşlfsdklşfsdl neyse hadi iyi forumlar .d
mark sadece sana tek cevabım var (ağlama)

method -> no riot ban vds dowload vgk -> connect main pc fake vgc -> start game
DAWIDAWUDUAWDUWAUDAW

ben bi kaç saat önce onun satış konusunda zaten başkaldırmıştım bu olaya :haha:

bende kaldırdım basını soktum :haha:

The Blacklist'i 4-5 defa bitirmişimdir. Reddington karakterini çok sevmem kendimi o sandığım anlamına gelmiyor gereksiz bir yerden vurmaya çalışıyorsun. Durduğum yerde kendi isteğimle duruyorum ürüne yazılan kötü yorumlara verdiğim cevaplar aptallığa katlanamadığımdandır. İlk sunucuya girdiğimizde legit bir şekilde hesapta 16 saat boyunca oynadı oyunu açık bıraktı gerçekten evet ama kimse bununla flex atmıyor yani baya atmışsın kafadan. Hunter'a da kimse küfür etmiyor ha küfür eden varsa da o kişi bu konuda kim olduğunu biliyor adını vermeyeceğim polemik olmasın diye. Her saat başı hesap değişme olayı zaten yalan ve altı boş bir iftira bunu artık bilen biliyordur bilmeyende bunlara inanacaksa bırakın inansın. Emulator yetkililerde olmamasının sebebi maliyeti olması kimse bu adamın babasının oğlu değil. Bir de alıcı olarak geldiysen bunu belirtseydin mark sana ürünü detaylı şekilde tanıtırdı zaten eğer bir hesapla şu kadar süre legit oyna desende oynardı. Yaratılan polemikler yüzünden sunucuya saçma sapan kişiler girmeye başladı ve sesin huzuru kaçtı 1-2 gündür görüyorum bu olayı normalde çok sakin güzel bir sesli dönüyordu kasmayın artık bence bu kadar. @Regent olay nasıl başladı bilmem ama iftira atman harbiden hoş değil @suka123 yaptığı bir şeyden dolayı oturupta kötülemeye uğraşmışsın sana söylediğim gibi yaptığın tamamen saçmalık bence daha doğrusu sxtan ve senin yaptığın şey.
kardes banka hesabında 500tl yok 2 gün önce tanıdıgın elemanı allah gibi savunuyon anlamadık ki 16 saat boyunca oynadıda sende 16 saat boyunca adamı mı izledin :haha:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt