MARK PRİVATE CORE 750 DOLARLIK FREE EMU METHOD

şuanda kolamı çerezimi adlım avengers andgame izliyorum cano lütfen defol aşağılık kompleksini başka birinin üzerinden tatmin etmeye calıs kısacası defol sıgır dostum
konuyu değiştirerek kendini birşey sanma dostum iki yayına girip kayıt aldın diye method mu buldun sanıyorsun

işte diyorum ya bilader bir tane icraatın yok method publadığını sanıyorsun daha methodu bile bilmiyorsun
Beyni yok çünkü bu arkadaşın bir şey publadığını zannediyor sldşkfsdşlkdsfdfdslşfkdslşfsdlşkfsd sistemin çalışma mantığını gıram bilmiyor insanları manipüle ediyor biz kimsenin kafasına silah dayamadık zaten gelin alın diye. Alan alır almayan almaz kendisi sunucuya geldiğinde bizden istedi zaten ürünü biz test key vermiyoruz dedik sesteyken kudurmuş arkadaş. Bundan sonra bir daha da bu konuya bir şey yazmıcam ne yazarsam tam tersini söyler veya manipüle etmeye çalışır milleti her zaman ki yaptığı şey zaten dsflşksdfşlfsdklşfsdl neyse hadi iyi forumlar .d

EVET CANOLAR BENİM PASTELEDİĞİM HİLEYİ PASTELEYEN EZİKLERİN FULL İFŞASI AŞAĞIDADIR
MARK CAHİLİNİN DEDİĞİNE GÖRE EMULATORLERİ TAMAMEN PRİVATE VE OTOMATİK BAN YEMİYORLARMIS HAYIR YİYORLAR METHOD DA ASAĞIDAKİ LİNKTEKİ GİBİ FREE NO VGK METHOD
METHOD:

kanıt:

BAN KANITLARI

kanıtlar böyle BAN YEMEYEN FREE NO VGK METHODLU EZİK PASTERLAR İFSALANDI BİR UCUBE AVININ SONUNA GELDİK​

ben bi kaç saat önce onun satış konusunda zaten başkaldırmıştım bu olaya :haha:

Beyni yok çünkü bu arkadaşın bir şey publadığını zannediyor sldşkfsdşlkdsfdfdslşfkdslşfsdlşkfsd sistemin çalışma mantığını gıram bilmiyor insanları manipüle ediyor biz kimsenin kafasına silah dayamadık zaten gelin alın diye. Alan alır almayan almaz kendisi sunucuya geldiğinde bizden istedi zaten ürünü biz test key vermiyoruz dedik sesteyken kudurmuş arkadaş. Bundan sonra bir daha da bu konuya bir şey yazmıcam ne yazarsam tam tersini söyler veya manipüle etmeye çalışır milleti her zaman ki yaptığı şey zaten dsflşksdfşlfsdklşfsdl neyse hadi iyi forumlar .d
bana free emu ver

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt