Çözüldü MalWCHEATS nero sc4mmer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @onlynero @RoseCheats
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür) : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022):19.07.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın):https://cheatglobal.com/konu/malwch...ll-lite-and-unban-undetected-and-cheap.58255/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : sözde 1 günde hilenin panelini teslim edicekti lifetime özel bir hile yaptıracaktık sadece 3 kişide panel olucaktı ve 1 gün içinde teslim edilecek diye söylüyordu ve paraları attıkdan sonra hiçbirşekilde dmdeki mesajlara anında cevap vermedi ve 1 ayı geçti ardından yazdığımda biz sc4m yedik tarzı şeyler dedi ardından iade yapıcaz felan lafı dönmüştü ardından piyasada ondan panel alan herkesi scamledi ve herkese iade yapmayacagını bukadar parayı geri veremeyeceğini kumarda yediğini söyledi. ve MALWCHEATS adında satış yapan kişilerin ortağı bu arkadas. MALWCHEATS gayet iyi piyasada herkese attığı scami biliyor. 30000tlye yakın toplam para ödedim hep geçiştirdi ve en sonunda kumarda yediğini söyledi. Sonucunda hiçbir geri donus yada herhangi birşey vermedi. Bu kişi hala piyasada dolanıyor MALWCHEATS adıylada satış yapıyor.
Mesajlari her sekilde kanitlayabilirizki surfs benden 1 kere bile panel satin almadi sein.lol donemi xiaq ve seinden panel satin aldin ve unk sein.lol u ortakliktan atti seinden xiaq ayrildi ve benim yanima geldi sen kendini zekimi saniyorsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Mesajlari her sekilde kanitlayabilirizki surfs benden 1 kere bile panel satin almadi sein.lol donemi xiaq ve seinden panel satin aldin ve unk sein.lol u ortakliktan atti seinden xiaq ayrildi ve benim yanima geldi sen kendini zekimi saniyorsun
QĞÜWELÜQĞWELĞÜQWÜWQEÜĞQWÜĞ

senden panel aldığımı söyleyen kim ???

adam senin yanında şuanda ortak bi kere ve hala o ürünü kullanıyor ve satış yapıyor elinizde büyük ihtimal panel var ve bana zararımı karşılamadınız?

zaten karşılasanızda karşılamasanızda ben o karakola gideceğim bu akşam

QĞÜWELÜQĞWELĞÜQWÜWQEÜĞQWÜĞ

senden panel aldığımı söyleyen kim ???

adam senin yanında şuanda ortak bi kere ve hala o ürünü kullanıyor ve satış yapıyor elinizde büyük ihtimal panel var ve bana zararımı karşılamadınız?

zaten karşılasanızda karşılamasanızda ben o karakola gideceğim bu akşam
Sen seinden satin aldin olm sein panelide acilicak yakinda ve satin alan herkese refflenicek benim cebime girmeyen bi parayi odeyememem nero sein.lolden ayrildi tartistilar o cocukta odemez onu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
unkun kölesi felan kimse değil saçma sapan memsajlarınıza cevap yazıyorum sadece dostum panel satışı yapıyor sadece.
ben sana unk kölesi demedim yanlış anladın genelden bahsediyorum arkadasin dedigi gibi onune gelen herkese panel satiyor sonrada millet dolandiriliyor bu kadar ucuza panel satmasinin elbette bir sebebi vardır

Sen seinden satin aldin olm sein panelide acilicak yakinda ve satin alan herkese refflenicek benim cebime girmeyen bi parayi odeyememem nero sein.lolden ayrildi tartistilar o cocukta odemez onu
ben seine felan para atmadım dostum gittim nero ile konuştum özelden neroya para attım ve seinde exit sc4m attı sunucusunu sattı?

senden para ödemeni bekleyen kim ibana attığım dekont duruyor ben gidicem karakola gereken bilgileri vereceğim artık senin mi ibanın yoksa neronunmu ibanı beni alakadar etmez

ben seine felan para atmadım dostum gittim nero ile konuştum özelden neroya para attım ve seinde exit sc4m attı sunucusunu sattı?

senden para ödemeni bekleyen kim ibana attığım dekont duruyor ben gidicem karakola gereken bilgileri vereceğim artık senin mi ibanın yoksa neronunmu ibanı beni alakadar etmez
Senin attigin para sein ve unkun cebine giriyor neronun degil dostum sein sc4m yedi oda exit atti bizede borclari var odeyemiyor bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt