Çözüldü MalWCHEATS nero sc4mmer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende kendilerinden aylık panel aldım aldığım gün sonrasında panel kapandı ardından konuştuğumuzda en yakın sürede açılacağını söylediler sanırsam kendilerinin de paneli yok şuan herkes mağdur yapabilecekleri bir şey yok şuanlık (Unk'u bekliyorlar)
nero işte kanka ne beklersin 10 20 tl için sc4m atabilecek adam bebenin eline şeker versen şekeri çalar o kadar yani

nero duffy, ( @RoseCheats ) bunların hepsi d0landırıcı bu forumda sürekli konu açıyorlar bunlara nasıl göz yumuyorlar anlamıyorum.
umarım konu onaylanır ve hiç kimse mağdur olmaz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bende kendilerinden aylık panel aldım aldığım gün sonrasında panel kapandı ardından konuştuğumuzda en yakın sürede açılacağını söylediler sanırsam kendilerinin de paneli yok şuan herkes mağdur yapabilecekleri bir şey yok şuanlık (Unk'u bekliyorlar)
unk tum türklerin panellerini kapatacak zaten enai gibi alanlar var hala

adliyeye gidip şikayetci olup kağıdı cg nin mailine atarsan kullanıcı hakkındaki gerekli bilgileri verirler işin kolaylaşır gecmiş olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
adliyeye gidip şikayetci olup kağıdı cg nin mailine atarsan kullanıcı hakkındaki gerekli bilgileri verirler işin kolaylaşır gecmiş olsun
trusted olunca "tc" numara mi aliyo cg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt