medal hesabına csgo oynadığın klipte sesinden anlaşılıyor ayrıca roblox oynadığın kliplerinde var
medal hesabına csgo oynadığın klipte sesinden anlaşılıyor ayrıca roblox oynadığın kliplerinde var
kanka sesim ince olabilir ama 15 değilim bu konuda güvenebilirsinmedal hesabına csgo oynadığın klipte sesinden anlaşılıyor ayrıca roblox oynadığın kliplerinde var
ben roblox oynamıyorum demedimki? robloxada hile için giriyorum takılıyorum arada
ee ana hesabını neden bu kadar umursuyosun o zamanben roblox oynamıyorum demedimki? robloxada hile için giriyorum takılıyorum arada
hileni almiyacağım sadece seni nasıl reseller yaptılar onu merak ettimkanka sesim ince olabilir ama 15 değilim bu konuda güvenebilirsin
ayrıca alcaksan al almayacaksan alma kanka burda neyin boşunu yapıyorsun anlamadım
reseller senmisin benmiyim
bilemem kanka daha yeni çıktı diyorum hani gelişicek diyorumHam bu kadar özensiz bir iş ile nasıl tekrar piyasaya dönmüş yoksa yine exitscam atıcakları için çok uğramamışlar mı :d
ben ne dedim peki kanka? roblox oynuyorsun falan fistan bende senin gibi takılıyorum ne anlatıyon?ben roblox oynamıyorum demedimki? robloxada hile için giriyorum takılıyorum arada
?? neden ban yemesini istiyim ana hesabımınee ana hesabını neden bu kadar umursuyosun o zaman
oynamıyosun ztn?? neden ban yemesini istiyim ana hesabımın
tamambilemem kanka daha yeni çıktı diyorum hani gelişicek diyorum
ben ne dedim peki kanka? roblox oynuyorsun falan fistan bende senin gibi takılıyorum ne anlatıyon?