tamam kanka daha tartışmazsanız sevinirim konu doluyor boşunaroblox içindeki oyunlar
tamam kanka daha tartışmazsanız sevinirim konu doluyor boşunaroblox içindeki oyunlar
tamam ben ne diyorum kanka? 100 liraya map koklatmazlar sen oyun aldım diyosunroblox içindeki oyunlar
la sen ne anlatıyon? robloxun içindeki oyunları robuxla alıyorum işte neyini anlamadın bunun?tamam ben ne diyorum kanka? 100 liraya map koklatmazlar sen oyun aldım diyosun
teşekkürler afiyet olsun abim seviliyorsun <3 (lütfen loaderıma zarar verme)canım california roll çekti neden bilmiyorum ama çekti. iyi satışlar.
niyeteşekkürler afiyet olsun abim seviliyorsun <3 (lütfen loaderıma zarar verme)
tavsiye: yazılımınız falan varsa "sen sor diye" gibi şeyler yazmayın adam sinirlenip yazılımınızı kırabilir
yok birşey yapamaztavsiye: yazılımınız falan varsa "sen sor diye" gibi şeyler yazmayın adam sinirlenip yazılımınızı kırabilir
Sorucesini bizede kanıtlamaya ne dersincrackleme degil dostum sourcesi var neyse hayırlı satışlar satıs konusunda tartısmaya gerek yok daha fazla.