💥Mahcheats💥Ham Mafia✨Valorant Undetected Cheats✨ 🎃 Still Fully UD 🎃

banlanmış olabilir misin? çalışıyor dostum yeni girdim.

Daddy guiyi görünce ban yedim otomatik azıcık özgün olun la

staffbestinge ne kadar cok benziyor bu xD
free bir hileyle hamı nasıl benzettin anlamadım en azından bizim hileyle 1-3 maça ban yemezsin
Daddy guiyi görünce ban yedim otomatik azıcık özgün olun la
zaten devin kendisi diyor pasted menü diye menüyle pek uğraşmadık amacımız özelliklerin çalışmasıydı sorunsuz bir şekilde ve hile UD. özelliklerde çalışıyor gelecekte menüyede güncelleme gelicek elbet

free bir hileyle hamı nasıl benzettin anlamadım en azından bizim hileyle 1-3 maça ban yemezsin

zaten devin kendisi diyor pasted menü diye menüyle pek uğraşmadık amacımız özelliklerin çalışmasıydı sorunsuz bir şekilde ve hile UD. özelliklerde çalışıyor gelecekte menüyede güncelleme gelicek elbet

menu aynı isimler - renkler - checkbox renkleri degismis sadece menu pasted degil. Herşey paste. Staffbesting sourcesini kullanılmış. githubda bulabilirsin sadece injector eklemiş kendisi bu yuzden 1-3 maça ban yemezsin diyorsun. özgün olun never paste :)

menu aynı isimler - renkler - checkbox renkleri degismis sadece menu pasted degil. Herşey paste. Staffbesting sourcesini kullanılmış. githubda bulabilirsin sadece injector eklemiş kendisi bu yuzden 1-3 maça ban yemezsin diyorsun. özgün olun never paste :)
menü paste dediğim gibi ama daha sourcea bakmadan source nasıl staffbestingin oluyor anlamadım o kısma gelcek olursak staffbesting o menüye sahip diye o özelliklere sahip diye onun mu oluyor başkaları yapınca staffbesting paste mi oluyor kanka zaten staffbesting yokken hep biz vardık staffbesting daha yokken staffbestingin hilesindeki özellikler bizde vardı
tanımıyorsun etmiyorsun boşa paste diyorsun buna bakılırsa staffbesting eski HAMın pasted versiyonu .d

Son düzenleme:
lan olum adamlar hampub amk hampub bi ***** bildiğin yok gelip burada konuşuyosun milletin konusunu karalıyosun injector yapabilen adam hile yapamıcak sanki aq

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt