trgy0606
Gold Üye
uyaptan dava dosyasını takip etavukat var şuan zaten benim yerime mahkemeye çıkıyor 2 kez mahkeme olmuş e devletten baktım
uyaptan dava dosyasını takip etavukat var şuan zaten benim yerime mahkemeye çıkıyor 2 kez mahkeme olmuş e devletten baktım
şuan uyapta açık olarak gözüküyor dosya açık olması sıkıntı işte her an tekrar gel diyebilirler içeriuyaptan dava dosyasını takip et
kapanmadı şuan açık olarak gözüküyor dosya uyaptaKapanmadıysa diyebilirler
yok hocam etmiyorum kafayımı yedim bidaha gireni s1ksinler oraya bi hile kullanıyorum işte buda illegal faliyet sayılıyosa amına koyim böyle işin hile kullandık diyede içeri atmazlar heralde bidahafaaliyetlerine devam edersen evet
profilinden belli oluyor kanka 5 yıl yattığın5 yıl yattım kanka takma kafanı böyle işleri parayı koy ve gerisini düşünme

cicibebe mi çaldın5 yıl yattım kanka takma kafanı böyle işleri parayı koy ve gerisini düşünme
bakkaldan sakız calarken yakalanmışcicibebe mi çaldın
PUHAHAHASDJHVBSAOUYDBGSAOUYHFDHBSOAUIAFHCNVASDIUHFDSAODIULBNFOALIUJDBHNAUIIHFDSAXOZIPUHSAXPIUFHASIOPUDHSAIPUDHJSPIUDHSAPIUDHSAIUSAHDPIUSAHDIUSAHISUDHASPIUHDPSIAUHDSAIUHDSPAIUDHSAI UHASIDU HASPIUDHAS DASDIUDH ASUYIDHGB ASIUHGDAPIUSDHIAUSHPDIAUSHDI AUSHDcicibebe mi çaldın
kardeşim ilk önce caps kapa. Dosya açık olduğu için ilerde tabikide karşına çıkarARKADAŞLAR BEN BUNDAN 3-4 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKTIM İÇERİ GİRME SEBEBİM ESKİDEN BENİM PANELİM VARDI ÇOK BÜYÜYÜNCE PANEL VE GRUBUM POLİSLERİN RADARINA GİRMİŞ 1 SENE BOYUNCA BÜTÜN DELİLLERİ TOPLAMIŞLAR KULLANDIGIM HOSTİNGİ NEYLE ÖDEME YAPTIGIMI BÜTÜN DELİLLER BENİ GÖSTERİYOR KARAKOLDA İFADEDE BEN YAPMADIMDA DİYEMEDİN 2 GÜN NEZARETTE KALDIKTAN SONRA ADLİYEYE SEVK EDİLDİM ORDA SAVCIYA İFADE VERDİM İŞTE DAHA SONRA HAKİM KARŞISINA ÇIKTIM TUTUKLANDIM 3 AY YATTIM İDDİANAMEM FİLAN HAZIRLANDI İŞTE TEKRAR MAHKEMEYE ÇIKTIM TAHLİYE OLDUM AMA DOSYA KAPANMADI ŞUAN HALEN DAHA AÇIK
ASIL MERAK ETTİGİM SORU İSE BU BENİM İLERİDE KARŞIMA ÇIKARMI YANİ BUNDAN 1-2 SENE SONRA TEKRAR GEL BAKALIM İÇERİ DERLERMİ ?