✅ LUKSARTWIN 2.0 | SOFTWARE COLORBOT | NO NEED HARDWARE 💯 PRIVATE BUILDS

3 haftadır kullanıyorum ve düşüncelerim;
Aimbot 10/10 (Rcs dahil herşeyin detaylı ayarı var)
Triggerbot 10/10 (çok hızlı ve çok stabil)
Config sistemini pek kullanmadım sabit bir ayarda durmadığım için fakat güzel bir özellik. Henüz herhangi bir ban durumuyla karşılaşmadım umarım karşılaşmam her bir sorunumda @luksartwin bütün vaktini ayırıp destek oldu tek tek yeni exeler hazırladı. güvenle satın alabilirsiniz.

3 haftadır kullanıyorum ve düşüncelerim;
Aimbot 10/10 (Rcs dahil herşeyin detaylı ayarı var)
Triggerbot 10/10 (çok hızlı ve çok stabil)
Config sistemini pek kullanmadım sabit bir ayarda durmadığım için fakat güzel bir özellik. Henüz herhangi bir ban durumuyla karşılaşmadım umarım karşılaşmam her bir sorunumda @luksartwin bütün vaktini ayırıp destek oldu tek tek yeni exeler hazırladı. güvenle satın alabilirsiniz.
teşekkürler

+rep
aimbot ve rcs çok stabil çalışıyor destek açısında da gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

+rep Satın alalı daha 2 gün oldu arkadaş satın almadan önce kafamdaki tüm soruları cevapladı ve kurulum sırasında tüm sorunları beraber çözdük şuana kadar çok güzel legit olarak oynamak isteyenler için 10 numara bir ürün almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

+rep Satın alalı daha 2 gün oldu arkadaş satın almadan önce kafamdaki tüm soruları cevapladı ve kurulum sırasında tüm sorunları beraber çözdük şuana kadar çok güzel legit olarak oynamak isteyenler için 10 numara bir ürün almayı düşünen herkese tavsiye ederim.
teşekkür ederim
aimbotu cok sevdim istediğin şekilde ayarlayabılıyorsun legit oynadıgın sürece ban yıyecegını dusunmuyorum yemedim de dcde de harbi harbi iyi bi şekilde yardımcı oluyorlar bu arada
teşekkürler :iloveyousir:

Bir test sürüşüne çıkabiliyormuyuz rica etsek uzman bir üye olarak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt