luksartwin
Diamond Üye
en iyilerinden fiyat birazcık pahalı gibi geldi ama
evetsoftware legit mi
en iyilerinden fiyat birazcık pahalı gibi geldi ama
evetsoftware legit mi
arduinolar bile ud kalamazken diye birşey yok, arduino dediğin farklı birşey driver dediğin farklı birşey, 3 tane ud denilen colorbot beni alakadar etmiyor benim ürünümde bir problem yok, paylaştığım videoda kullanan media öyle oynamayı tercih etmiş ve bir sorun yaşamıyor. fiyatı sorun değilse doğru tercihi benim ürünümü alarak yapabilirsin eğer düzgün bir colorbot bulma konusunda bu kadar sıkıntı yaşıyorsanArduinolar bile ud kalamzken software nasil ud kaliyor..3 tane ud denilen software kullandim ama yok en iyisi 1 hafta dayaniyor..hem biz paylastiginiz videodaki gibi oynadigimizda ban yiyoruz rage oluyor..yani tam olarak ud bi software bulsam fiyati sorun degilde..maalesef cg de rastalamadim
evet, neden olmasınHocam toplu alıma bir indirim var mıdır?
üslubum sert değil açıkladım sadece ayrıca hayır software da gayet ud kalabilir güç falan değilIkisinin farkli oldugunu biliyorum hardwarein ud kalmasi zorken softwarein ud kalamsi guc diyorum.Kullandigim 3 tane software zaten sizi alakadar etmez orasi ayri..uslubun bu kdr sert olmak zorunda degil..senin yazilimina bir sey diyen olmadi.Neyse iyi satislar
thanksGood sales