BullseyeProject
Uzman Üye
İndirimli fiyatlar için son saatler...
en iyisi degil ve hiç bir zamanda olmayacak :dKullanıp en çok beğendiğim ve en güvenilir gördüğüm ürün kankam övmemin tek sebebi bu.
sizin için en iyisi nedir acaba?en iyisi degil ve hiç bir zamanda olmayacak :d
dma gibi hileler varken neden bu en iyisi olsunki kankam?sizin için en iyisi nedir acaba?
Aynı kategoride olan ürünler değiller bizce, böyle bir karşılaştırma yapmamız doğru olmaz diye düşünüyorumdma gibi hileler varken neden bu en iyisi olsunki kankam?
Beni mi çağırdın gülümdma gibi hileler varken neden bu en iyisi olsunki kankam?
kanka o zaman senin kategorinde taş çatlasa 5 kek var bu bu karşılaştırma ile biraz ürün kalitesini belli ettiniz gibi dma alıyorum benAynı kategoride olan ürünler değiller bizce, böyle bir karşılaştırma yapmamız doğru olmaz diye düşünüyorum
Denyoya bak bir anda 450 türk lirasından 600 avrolara çıkıyor.kanka o zaman senin kategorinde taş çatlasa 5 kek var bu bu karşılaştırma ile biraz ürün kalitesini belli ettiniz gibi dma alıyorum ben
kanka ezglobal kullanan malın tekisin ne anlatıyonDenyoya bak bir anda 450 türk lirasından 600 avrolara çıkıyor.
Tamam sen daha bir dmayı artıştır öğren sonra karşılaştırmanı yap.kanka ezglobal kullanan malın tekisin ne anlatıyon