BullseyeProject
Uzman Üye
çok sağolun beğenmenize sevindiksite güzel olmuş çok sardı mouse'u sağa sola götürüyom iki saattir
çok sağolun beğenmenize sevindiksite güzel olmuş çok sardı mouse'u sağa sola götürüyom iki saattir
Kullanıp en çok beğendiğim ve en güvenilir gördüğüm ürün kankam övmemin tek sebebi bu.blacksectoru övmekten beynini kaybettin heralde kanka
Tüm isteklerinize göre configlerimiz bulunmakta olup diğer kullanıcılarımız ile ayarlarınızı paylaşabildiğiniz bir kanalımız var. Ayrıca en ince ayarlara kadar hileyi anlatan rehberlerimiz de discordumuzda bulunuyoraimbot ayarı vercen mi
config paralı değil yani dimi kral zenbot aldık plugini zartı zurtu configi add onu para istiyo dlc gibi steam mi bu ne aTüm isteklerinize göre configlerimiz bulunmakta olup diğer kullanıcılarımız ile ayarlarınızı paylaşabildiğiniz bir kanalımız var. Ayrıca en ince ayarlara kadar hileyi anlatan rehberlerimiz de discordumuzda bulunuyor
Hayır efendim configler paralı değildir customerlerimize özel olarak paylaşılmaktadırconfig paralı değil yani dimi kral zenbot aldık plugini zartı zurtu configi add onu para istiyo dlc gibi steam mi bu ne a
customer ne demek kralHayır efendim configler paralı değildir customerlerimize özel olarak paylaşılmaktadır
Kullanıcılarımızın bir çoğunluğu ilk denemelerinde bu hislere kapılıp düzenli müşterimiz oluyorlarKullanıp en çok beğendiğim ve en güvenilir gördüğüm ürün kankam övmemin tek sebebi bu.
Customer, müşteri demektir efendimcustomer ne demek kral