🔥💥 LSA CS2 INTERNAL | Aimbot | Triggerbot | ESP | 🇹🇷Türklere özel fiyatlar🇹🇷

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala bu insanlarla tanışmayanlar varsa en azından discord adreslerine girip Bir satıcının müşterisiyle kurduğu o muazzam iletişim örneğine şahit olmalı
Hileyi 2 hafta main hesabımda kullandım 100 level steam + içinde ki rust ve cs envanteri olan hesaptan söz ediyorum 40-30 vurmadığınız sürece maçlarda kimse ne chat yapıyor size ne report ediyor
bu mesaj mutlu bir müşterinin övgülerini içerir şahısları bire bir tanımam etmem ama işlerine saygıları var

Yeni güncelleme sonrası bazı kullanıcılarımızda oluşan kapanma sorunu hızlıca giderilmiştir, hiçbir sorun olmadan tamamen güvenli bir şekilde satışlarımız devam etmektedir.
Hala bu insanlarla tanışmayanlar varsa en azından discord adreslerine girip Bir satıcının müşterisiyle kurduğu o muazzam iletişim örneğine şahit olmalı
Hileyi 2 hafta main hesabımda kullandım 100 level steam + içinde ki rust ve cs envanteri olan hesaptan söz ediyorum 40-30 vurmadığınız sürece maçlarda kimse ne chat yapıyor size ne report ediyor
bu mesaj mutlu bir müşterinin övgülerini içerir şahısları bire bir tanımam etmem ama işlerine saygıları var
Teşekkür ederiz sizleri memnun edebildiğimize sevindik :)

discord davetiniz güncel değil güncellermisiniz ? sitedeki de güncel değil satın almak için ulaşamıyoruz kral

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt