Çözüldü Lordstore valorant şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide sen zaten scammersınki :D daha doğrusu dürüst birisi değilsin bu platformdada senin gibi insanlara şans veriyolar...
Ben scammersam lütfen konu aç dostum maşallah diğer trust satıcılardan benim hakkımda şikayet yok.

Panel kapamak adabım değildir bunu en çok @DivineSoftware bilir ben bile kapattıysam vardır bir sebebi.

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @LordStore )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (satış sonrası umursamamazlık küfür ve dec ürün )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 14.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...-lordsoftware-store.64727/page-5#post-1211392

Merhaba arkadaşlar birinden hile almadan önce 10 defa düşünün benim gibi salaklık yapmayın 300 500 liralık hile yüzünden günlerce kastığınız hesap çöp oluyor ekran resimlerini de aşağıya bırakırım dün konu açtım arkadaşlar yazdı hemen hallederiz yaparız spoof atıcam düzelecek diye konuyu adminler kilitledikten sonra hiçbiri mesaja bile bakmadı :D kısacası lord Software kullanırken dikkat edin ban yememeniz için açtım konuyu ekran resimlerini bırakıyorum aşağıya iyi günler.

Sen merak etme herşeyi ben halledicem diyen arkadaş bu konu kilitlendikten sonra afk çekti

Ban yedikten sonra satın aldığım arkadaşı aradıgımdaki yaptığı muamele bu
kral sana bunu acıkladık biz (satıcı ben değilim) 3. parti bir yazılım alıp ban yememek diye bişey yok kendi bilgisizliğini satıcıya suçluyorsun bide gidip satıcıdan sizin yüzünüzden ban yedim bana spoofer verin diyorsun böyle bir zorunlulugu yok

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @LordStore )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (satış sonrası umursamamazlık küfür ve dec ürün )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 14.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...-lordsoftware-store.64727/page-5#post-1211392

Merhaba arkadaşlar birinden hile almadan önce 10 defa düşünün benim gibi salaklık yapmayın 300 500 liralık hile yüzünden günlerce kastığınız hesap çöp oluyor ekran resimlerini de aşağıya bırakırım dün konu açtım arkadaşlar yazdı hemen hallederiz yaparız spoof atıcam düzelecek diye konuyu adminler kilitledikten sonra hiçbiri mesaja bile bakmadı :D kısacası lord Software kullanırken dikkat edin ban yememeniz için açtım konuyu ekran resimlerini bırakıyorum aşağıya iyi günler.

Sen merak etme herşeyi ben halledicem diyen arkadaş bu konu kilitlendikten sonra afk çekti

Ban yedikten sonra satın aldığım arkadaşı aradıgımdaki yaptığı muamele bu
Öncelikle selam sizlere farklı bi iletişim adresimi verip beni sürekli arıyarak taciz ettiginizden dolayı uslubumu değiştirmiş olabilirim ancak

, kart gecilir 30tl ne gerçekten bilmiyorum :D telegram kullanmayı da bilmiyorum ismim orada LordSoftware ve ben sizin tüm herşeyinizi karşıyalacakken format ve bios update yapmamanız gerçekten üzücü. Sizlere diyorum ki turbox model anakartın bios update dosyasını biraz uğraş vererek mail atarak ulaşabilirsiniz sizler de bana diyorsunuz ki öyle iş mi olur formatla spoof atmak istiyorum gerçekten hoş bi izlenim bırakmadınız bizlere karşı size tekrar tekrar telegram kullanmadıgımı söyledim her hilenin ban riski mevcuttur bunu göze alarak satın alıyorsunuz ben kimseyi satın alım yapsın diye zorlamıyorum ve Tekrar diyorum ben sizin spooferınızı karşılarım ancak bios update yapmanız gerekmekte iyi günler LORDSOFTWARE Ailesi.​

kral sana bunu acıkladık biz (satıcı ben değilim) 3. parti bir yazılım alıp ban yememek diye bişey yok kendi bilgisizliğini satıcıya suçluyorsun bide gidip satıcıdan sizin yüzünüzden ban yedim bana spoofer verin diyorsun böyle bir zorunlulugu yok
dediğiniz doğru ancak dediğim gibi ürün ud yani hertürlü testide yapabilir isteyen kişi kullanıcı taraflı bir problem olduğunu düşünüyorum ben

2 gün önce tüm keyler silindi, yeni ürün getirdiler ondada tüm keyler silindi. hiç bir müşteride aldığı key yok bakalım nolacak bu gidişle

Geçmiş olsun dostum.
elimde yeni getirdiğim iki ürünün de keyleri mevcut sizin o g0tünü yaladıgınız leta sayesinde bu kadar insan ban yiyip mağdur kaldı.

ben hileyle alakalı bişe demiyom kanka adam kendi ban yiyor bide üstüne spoofer istiyor tepkim ona
sizin gibi bilgili insanlara teşekkürlerimi iletiyorum iyi satışlar.

Öncelikle selam sizlere farklı bi iletişim adresimi verip beni sürekli arıyarak taciz ettiginizden dolayı uslubumu değiştirmiş olabilirim ancak

, kart gecilir 30tl ne gerçekten bilmiyorum :D telegram kullanmayı da bilmiyorum ismim orada LordSoftware ve ben sizin tüm herşeyinizi karşıyalacakken format ve bios update yapmamanız gerçekten üzücü. Sizlere diyorum ki turbox model anakartın bios update dosyasını biraz uğraş vererek mail atarak ulaşabilirsiniz sizler de bana diyorsunuz ki öyle iş mi olur formatla spoof atmak istiyorum gerçekten hoş bi izlenim bırakmadınız bizlere karşı size tekrar tekrar telegram kullanmadıgımı söyledim her hilenin ban riski mevcuttur bunu göze alarak satın alıyorsunuz ben kimseyi satın alım yapsın diye zorlamıyorum ve Tekrar diyorum ben sizin spooferınızı karşılarım ancak bios update yapmanız gerekmekte iyi günler LORDSOFTWARE Ailesi.​

hocam spoofer vermek zorunda değilsin ki adama hile kendi kullandı ban yedi hile kullanıp ban yememek diye bişey yok ben olsam vermezdim

Sallasana kardeşim boş noname adamlara cevap veriyorsun

sunu at geç

noname mi salın beni diye yalvardınız :D

Öyle deme haksızsın. Uyarıları dinlemez alttan resell verir ucuza key satar sonra paneli kapanınca sc4mmer der beyfendi :kappasmiley:
herşeyin kanıtı vardı 10 günlük bi süreç varken böyle bi yaptırım uyguladınız tabi 20 günde 600 user 200 cust çekmek zor bişe sizin gibi enikler beceremedi hemen alttan tutuştunuz :D

hocam spoofer vermek zorunda değilsin ki adama hile kendi kullandı ban yedi hile kullanıp ban yememek diye bişey yok ben olsam vermezdim
yeterki sussun gercekten böyle bilgisiz insanlarla uğraşmak zor.

aşırı amatör, profesyonellik sıfır. Böyle insanların satış yapmaması gerektiğini düşünüyorum
teşekkürler uyarılarınız icin daha dikkatli olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt