lawrens
Uzman Üye
vallahi bukadar değişik boktan bir marka görmedim sattıkları anakartın ikinci el olabileceği bile aklıma gelmedi değilbilinmedık anakartlar keske olmasa bu nedır yahu
vallahi bukadar değişik boktan bir marka görmedim sattıkları anakartın ikinci el olabileceği bile aklıma gelmedi değilbilinmedık anakartlar keske olmasa bu nedır yahu
ben de anlamadım valla
bu nasıl bir firmacidden anlamadım sen bir anakart üreticisin fakat elinde bios dosyan yok
doktara gitmelisinaferim kardeşim biraz daha yalamaya devam et belki key veririm
aida64 yükleyip anakart modeline ordan bakalım bi belki farklı birşey bulurum turbox dışı.ben de anlamadım valla
aşırı amatör, profesyonellik sıfır. Böyle insanların satış yapmaması gerektiğini düşünüyorum
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @LordStore )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (satış sonrası umursamamazlık küfür ve dec ürün )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 14.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...-lordsoftware-store.64727/page-5#post-1211392
Merhaba arkadaşlar birinden hile almadan önce 10 defa düşünün benim gibi salaklık yapmayın 300 500 liralık hile yüzünden günlerce kastığınız hesap çöp oluyor ekran resimlerini de aşağıya bırakırım dün konu açtım arkadaşlar yazdı hemen hallederiz yaparız spoof atıcam düzelecek diye konuyu adminler kilitledikten sonra hiçbiri mesaja bile bakmadı kısacası lord Software kullanırken dikkat edin ban yememeniz için açtım konuyu ekran resimlerini bırakıyorum aşağıya iyi günler.
Sen merak etme herşeyi ben halledicem diyen arkadaş bu konu kilitlendikten sonra afk çekti
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ban yedikten sonra satın aldığım arkadaşı aradıgımdaki yaptığı muamele bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adam bir geliyor allah ın anakartı bios dosyası değil direk sitesi bile yok bu müşteri degilde gelenler de oluyor adam keyi de kullandığı içinde iade geçemiyoruz suçluda biz oluyoruzbilinmedık anakartlar keske olmasa bu nedır yahu
evet bizim yapabileceğimiz bir şey yok yaratalım mı ne istiyor insanlarbiosu olmayan anakart he
o kullandıkları ssler sahte dostum bunlara inanmayın3 saat kullandım kanki bana dc den diğer kullananları gösterdi onların rütbeler vs yüksek ban yemediler falan dedi kullandık bizde