Çözüldü Lordstore valorant şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @LordStore )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (satış sonrası umursamamazlık küfür ve dec ürün )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 14.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...-lordsoftware-store.64727/page-5#post-1211392

Merhaba arkadaşlar birinden hile almadan önce 10 defa düşünün benim gibi salaklık yapmayın 300 500 liralık hile yüzünden günlerce kastığınız hesap çöp oluyor ekran resimlerini de aşağıya bırakırım dün konu açtım arkadaşlar yazdı hemen hallederiz yaparız spoof atıcam düzelecek diye konuyu adminler kilitledikten sonra hiçbiri mesaja bile bakmadı :D kısacası lord Software kullanırken dikkat edin ban yememeniz için açtım konuyu ekran resimlerini bırakıyorum aşağıya iyi günler.

Sen merak etme herşeyi ben halledicem diyen arkadaş bu konu kilitlendikten sonra afk çekti

Ban yedikten sonra satın aldığım arkadaşı aradıgımdaki yaptığı muamele bu
2 gün önce tüm keyler silindi, yeni ürün getirdiler ondada tüm keyler silindi. hiç bir müşteride aldığı key yok bakalım nolacak bu gidişle

Geçmiş olsun dostum.

''kart gecilir 30 tl'' Şunu görünce mağazaya olan güvenim sıfıra indi :/
o benim tg nicki la trollüne koydum PERKHĞPOREKQHOPREQ

ayrıca ürün ud hala test etmek isteyen varsa key açarım noproblem lord sadece benim resellerim

ha ayrıca afk çekmedim burdan bana dm atsaydın tg bakardım tg girmiom ben spoof yapacaktım ama iletişim tgden cidden çok zor

ek olarak lord şuanda benim resellerim değil ödemesini yapmadı

o benim tg nicki la trollüne koydum PERKHĞPOREKQHOPREQ

ayrıca ürün ud hala test etmek isteyen varsa key açarım noproblem lord sadece benim resellerim

ha ayrıca afk çekmedim burdan bana dm atsaydın tg bakardım tg girmiom ben spoof yapacaktım ama iletişim tgden cidden çok zor
Alakası yok biliyordun tg de olduğumu istesen bakardın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt