aynen kanka iyi olur umarımabi ho elysium bypass mı aldın
aynen kanka iyi olur umarımabi ho elysium bypass mı aldın
benbcede v9 alv9 al yeterli
kral aklımda ki soru işaretini cevaplandırdın herkeste farklı çalışıyor adam zeri oynamış aynı buildi kastım vs ama yok yani çok eksiği var 40 champion bgxte ilk başta 40 şampiyon destekliyordu şuan bgx dt olmasa cillop bypassla gene cillop onev9 da o tadı alamadım bilmiyorum config olayı vs yokmuş sanırım v9 hakkında bi gelişmeler olursa bilgilendirirsen çok sevinirim yani rtxte ki aradığım şeylerin hiçbiri yok özellik olarak değil oynanış olarak tatmin olamadım v9 dan açıkçasıSezon sonuna geldiğimiz şu dönemde bypasslara da güvenmemek hesap sağlığı açısından daha iyi olur arkadaşlar, geçen sene sonu her şey patlamıştı bypass olup user countu yüksek olan. v9'ın çok yolu var gitmesi gereken, stabilizasyon 0. Herkeste farklı çalışıyor ve devlerin bu konu hakkında bir çözümü yok, nedendir bilinmez. elysium+bgx hala güzel bir çözüm ama ne yazık ki pahalı bir opsiyon. bir de ilk söylediğim durum var. hala lol tarafında bir şeyler test ediyorlar dikkate almak lazım.
Açıkcası işin aslı artık lolde scripting tatmin etmiyor.kral aklımda ki soru işaretini cevaplandırdın herkeste farklı çalışıyor adam zeri oynamış aynı buildi kastım vs ama yok yani çok eksiği var 40 champion bgxte ilk başta 40 şampiyon destekliyordu şuan bgx dt olmasa cillop bypassla gene cillop onev9 da o tadı alamadım bilmiyorum config olayı vs yokmuş sanırım v9 hakkında bi gelişmeler olursa bilgilendirirsen çok sevinirim yani rtxte ki aradığım şeylerin hiçbiri yok özellik olarak değil oynanış olarak tatmin olamadım v9 dan açıkçası
anladım yani program olarak başka bişey mi lazım yoksa bilekle mi oynıcaz wadbot felanda mı kurtarmazAçıkcası işin aslı artık lolde scripting tatmin etmiyor.
Lolde boost yapmıyorsan keyfiyse direk lolü bırak başka oyunlarda oyna. Çok daha zevkli.anladım yani program olarak başka bişey mi lazım yoksa bilekle mi oynıcaz wadbot felanda mı kurtarmaz
Alamaman normal bazı şeyleri hala ham, geliştiricilerde farkında. Clip olarak incelersen pub dclerde yada scripting communitylerde herkes aynı şeyleri dillendiriyor. BGX ilk piyasaya sürüldüğünde de benzer durumlar vardı. Fixlemeleri çok kısa sürdü çünkü community desteği vardı arkalarında v9 için aynı şeyleri söylemek zor. Umarım kısa sürede halledebilirler ama çok sanmıyorum.kral aklımda ki soru işaretini cevaplandırdın herkeste farklı çalışıyor adam zeri oynamış aynı buildi kastım vs ama yok yani çok eksiği var 40 champion bgxte ilk başta 40 şampiyon destekliyordu şuan bgx dt olmasa cillop bypassla gene cillop onev9 da o tadı alamadım bilmiyorum config olayı vs yokmuş sanırım v9 hakkında bi gelişmeler olursa bilgilendirirsen çok sevinirim yani rtxte ki aradığım şeylerin hiçbiri yok özellik olarak değil oynanış olarak tatmin olamadım v9 dan açıkçası
haklısın iyi fikir cs2 hariç valo bide düşük bütçeli maks 30 40 dolarlık hileyle oynanılacak güzel oyun var mı kral bildiğinLolde boost yapmıyorsan keyfiyse direk lolü bırak başka oyunlarda oyna. Çok daha zevkli.