R6, Fivem, Warzone, Rust, DBDhaklısın iyi fikir cs2 hariç valo bide düşük bütçeli maks 30 40 dolarlık hileyle oynanılacak güzel oyun var mı kral bildiğin
R6, Fivem, Warzone, Rust, DBDhaklısın iyi fikir cs2 hariç valo bide düşük bütçeli maks 30 40 dolarlık hileyle oynanılacak güzel oyun var mı kral bildiğin
hocam merhaba bgx satın almak istiyorum fakat kripto hesabım yok. Kart ile veya havale ile almak istiyorum bana yardımcı olabilir misin lütfenRtx bgx'in Crâck'i onun tam performansını vermez ama toir'den iyi rtx bana göre b*k gibi bir sc aslında ama piyasada iş görüyor bütçesi olmayanlar için ban durumu da bgx gibi dt değil ud yani merak etme discord'a "rtx" diye yazarsan sunucu arama kısmına girersin otomatik sunucusuna bu şekilde onun dışında hangi plugin hangi champla iyi onlar da var yoksa boş boş oynarsın script'le onları falan istersen de yardımcı olurum sorun yok
reseller var bi sürü(opsiyonel)hocam merhaba bgx satın almak istiyorum fakat kripto hesabım yok. Kart ile veya havale ile almak istiyorum bana yardımcı olabilir misin lütfen