rubyy
Efsane Üye
yok yok rtx diye yazarsan da çıkıyor bgx'in sunucuya girmek için satın alıp botun hesabı onaylaması gerekiyorrtxpower diye biliyorum kral rtxin dcsi bgxi diyorsan olabilir
yok yok rtx diye yazarsan da çıkıyor bgx'in sunucuya girmek için satın alıp botun hesabı onaylaması gerekiyorrtxpower diye biliyorum kral rtxin dcsi bgxi diyorsan olabilir
Gayet güzel olur bak arkadaşın dediği gibi one v9 gayet güzel tadında çalışan ud script eğer fiyatını yanlış hatırlamıyorsam 30 dolardı aylık fiyatı pluginler vs. de geliyor yavaş yavaş az şampiyon desteklemesi önemli değil alirsin adcleri tasirsin oyunu kaliteli yani rtx denen aptal sc yi alma da onu al her türlü daha iyiTeşekkür ederim değerli cevabın için v9 aldıktan sonra config vs olayı var mı aldıktan sonra nasıl bir ayar yapmalıyım
tamam reis öyle yapıyımGayet güzel olur bak arkadaşın dediği gibi one v9 gayet güzel tadında çalışan ud script eğer fiyatını yanlış hatırlamıyorsam 30 dolardı aylık fiyatı pluginler vs. de geliyor yavaş yavaş az şampiyon desteklemesi önemli değil alirsin adcleri tasirsin oyunu kaliteli yani rtx denen aptal sc yi alma da onu al her türlü daha iyi
Aptal sc dediğin şeyi 2 ay kullandım hiç bir şekilde ban yemedim + olarak v9 30 dolar rtxpower 13 dolar aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurulduğunda v9 daha aptal bir sc gibi duruyor tabi herkesin kendi seçimiGayet güzel olur bak arkadaşın dediği gibi one v9 gayet güzel tadında çalışan ud script eğer fiyatını yanlış hatırlamıyorsam 30 dolardı aylık fiyatı pluginler vs. de geliyor yavaş yavaş az şampiyon desteklemesi önemli değil alirsin adcleri tasirsin oyunu kaliteli yani rtx denen aptal sc yi alma da onu al her türlü daha iyi
Aptal dememin sebebi şu hocam yanlış anlaşılma olmasın rtx bgx'in Crâck hâli performans açısından da bgx ile alakası yok durumu almayanlar alsın lafım yok ama v9'da yeni çıktı performans anlamında çok daha iyi ve hala da geliştirilmeye devam ediyor devleri tarafından ikisi arasında kıyaslama yapmaya gerek yok rtx Crâck olduğu için o üslupla söyledimAptal sc dediğin şeyi 2 ay kullandım hiç bir şekilde ban yemedim + olarak v9 30 dolar rtxpower 13 dolar aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurulduğunda v9 daha aptal bir sc gibi duruyor tabi herkesin kendi seçimi
Şükür biri yorum yaptı az kaldı ben de alıyordumonev9 bok gibi la almayın 3 tuşa bastım crash verdi terz ibraz atıcam şimdi gidiyom bankaya
yasuo bile yok lane clear last hiti sikime benziyo çok kaçırıyo iğrenç amk 35 dolar verdim bide buna
ansdasfahsıjasjf kanka paranı kurtar ne alacaz biz yaonev9 un tek güzel olan şey logosu tasarımcılar varsa koleksiyoncu felan böyle logosunu saklayabilir onun dışında kredi kartıyla 35 dolar verip kullanılacak bir şey değil bgx alıp her gün ban yiyip yeni hesap açmaya bile razıydım kennen var yasuo yok sc de kafayı yersin umarım ya fiyatını hakettiği gibi düşürürler yada developerlar işlerini yaparlar yeni çıktığı için böyle gibi ama kesinlikle performans alabileceğiniz bir script değil çok kötü eksik ne var diye sorarsanız her şey eksik hangarda ki oynanış videosu çok hoşuma gitti bende spaceye basıp cursorla oynuyorum bi ***** olmuyo toir bile daha iyi amk çok pişmanım şuan beyler almayın lan