Çözüldü Lol lobi ekrani cpu düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0000000000

TSK
Gold Üye
Selam lolü açtığım zaman cpu bi anda %100 oluyor ve hiç düşmüyor bazı videoları izledim denedim olmadı yardım edebilirseniz çok sevinirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
youtube arama her zaman yararlı bir şey içerir

ekran kartıyla darboğaz oluyor olabilir,işlemci ve ekran kartının modeli nedir ? actuallynone

e5500 2.80ghz çift çekirdek işlemci ekran
kartını tam olarak bilmiyorum 2gb ama

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunu işlemci eski oldugundan olabilir öncebi lol ayarlarında tasaruf moduna al eyer devam ediyorsa işlemcin eski oldugundan olabilir ben lol de 13 ila 15 cpu üstüne çıkmadna oynuyorum

tasarruf modunu bin kere açıp kapattım halen aynı bu yamadan sonra böyle olmaya başladı
bu yama biraz ağır geldi işlemcin den dolayı olabilir işlemcin 4 çekirdek se sorun yok ha ben amd 5 2600 kulanıyorum 6 çekirdek işlemcin den dolayı büyük ihtimal

oyunu çerçevesiz moda geçirerek çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt