Selam lolü açtığım zaman cpu bi anda %100 oluyor ve hiç düşmüyor bazı videoları izledim denedim olmadı yardım edebilirseniz çok sevinirim
maalesef son sürüm kurdum zamanında dediğin gibi çalışmıyorlarwin 10 1909 tavsiyemdir kesinlikle son sürüm kurmayın hilelerin çoğu çalışmıyor
aynn öyle 1909 sorunsuz her hile çalışıyor iyikide geçtim benmaalesef son sürüm kurdum zamanında dediğin gibi çalışmıyorlar
tam olarak hepsininkisini bilmiyorum 11 senedir kullanıyorum anakartı biliyorum bi g41t-m6 o kadarSisteminin bilgisini biliyorsan sistemini yazar mısın.
2014 den beri 1024x576 kullanıyorum kankam ancak sorun ondan kaynaklı değil oyuna girmek 15 dakikamı alıyor /:kardeşim lolün clientine girince sağ üstteki çarktan ayarlar kısmını açıp clientin boyutunu küçültürsen 1024x768 tarzı gayet akıcı oluyor aynı sorunu bende yaşadım böyle çözdüm başta küçük gelir ama alışırsın sıkıntı yaşamazsın
oyunu kapatıp baktım %6 7 arası gösteriyor oda spotify falan açınca 100 oluyor bi andaişlemciyi yoran gereksiz programlar olabilir bir kontrol et derim
E5500 2.80ghz çift çekirdek işlemci ana kartı yukarıda söylemiştim zaten 6gb da ram varKlavyeden Windows tuşu + R'ye basıp dxdiag yaz ve sistemine bak. Orada bilgiler yazıyor.