Çözüldü Lol lobi ekrani cpu düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0000000000

TSK
Gold Üye
Selam lolü açtığım zaman cpu bi anda %100 oluyor ve hiç düşmüyor bazı videoları izledim denedim olmadı yardım edebilirseniz çok sevinirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
işlemciniz çok eski olmalı, bu yüzden çökebilir, Kaliteyi düşürmeye çalışın

Sistemin eskidikçe, alacağın performans son derecede düşer. Bunu önlemek için detaylı ve düzenli bir bakım yapılması gerekir. Sorun tam olarak sisteminde ve format attıktan sonrada çok iyi bir duruma geleceğini düşünmüyorum. Yeni bir sistem toplamanızı öneririm -en azından yeni nesil oyunları düşük ayarda oynayabilecek bir sistemi ucuza toplayabilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Akmaya çalışacağım, teşekkürler!

lolü silip tekrar yüklemeyi denedinmi veya pc ye formatta atabilirsin hem pc kendine gelmiş olur

ekran kartıyla darboğaz oluyor olabilir,işlemci ve ekran kartının modeli nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt