founctie
Diamond Üye
Başladı yine fake bypassçı hadi işine dostum.Şu konuyla ilgili yakından uzaktan ilgisi olmayan sen buraya gelip sağdan soldan duyduklarını yazıyosunya kopartıyosun beni.
Başladı yine fake bypassçı hadi işine dostum.Şu konuyla ilgili yakından uzaktan ilgisi olmayan sen buraya gelip sağdan soldan duyduklarını yazıyosunya kopartıyosun beni.
DW;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu da C: diskine attığımız;
VT;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir// burada kırabilecek kişileri bekliyoruz falan diyor yani boş ss bakmanıza gerek yok dolsun diye ekledim
Kurulum videosu;
DW;
Bu da C: diskine attığımız;
VT;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir// burada kırabilecek kişileri bekliyoruz falan diyor yani boş ss bakmanıza gerek yok dolsun diye ekledim
Kurulum videosu;
Dürüstlüğünüz için teşekkür ederim dosyaları çekmek cracklemek değildir, bu programda cracklemeniz gereken şey giriş açıp kapatma sistemini bypass etmektir başarılar dilerim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediriçerisinden çıkan dosyalar burada, içerisine bakmadım cracklık birşeyde değil zaten
Yorum kasmak için benim konuma gelmen ne kadarda güzel yan hesabın sanırım OWEJKÜGĞOWEJGIPEWGOUcube.
Güncellendi.linki günceller misin
Evet doğru değil, birde sonradan biraz göz attım ve eğer doğru deobfuscate edebildiysem hwidleri neden free paylaşılan birşeyde webhooka logladığınızı merak ettim, içeriğini kimse sormasın atmayacağım sadece merak ettimDürüstlüğünüz için teşekkür ederim dosyaları çekmek cracklemek değildir, bu programda cracklemeniz gereken şey giriş açıp kapatma sistemini bypass etmektir başarılar dilerim.
Programda hwid kontrolü bulunmuyor ve webhook gibi birşey bulunmamaktadır, sadece giriş açıp kapatma bulunmaktadır.Evet doğru değil, birde sonradan biraz göz attım ve eğer doğru deobfuscate edebildiysem hwidleri neden free paylaşılan birşeyde webhooka logladığınızı merak ettim, içeriğini kimse sormasın atmayacağım sadece merak ettim
Dediğiniz hangi version acaba? benim elimde olan sanırım buradaki değil zatenProgramda hwid kontrolü bulunmuyor ve webhook gibi birşey bulunmamaktadır, sadece giriş açıp kapatma bulunmaktadır.
cheatglobalda paylaşılan (ilk koyacaktık sonra vazgeçtik)Dediğiniz hangi version acaba? benim elimde olan sanırım buradaki değil zaten
şifre neLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediriçerisinden çıkan dosyalar burada, içerisine bakmadım cracklık birşeyde değil zaten