Lodias-free Crâck me (Craftrise Hack)

@Lightning bu Crâck isteklerini CrâckMe adı altında paylaşanlara artık bi yaptırım gelebilir mi? Baydı artık.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
DW;

Bu da C: diskine attığımız;

VT;

// burada kırabilecek kişileri bekliyoruz falan diyor yani boş ss bakmanıza gerek yok dolsun diye ekledim

Kurulum videosu;

sen nası bi kafadasın 3q konudaki her hileye Crâck me açıyorsun senle ilgilenen yok ne boş adamsın buna ucubelik denir tüm konuların Crâck me?

CrâckMe değilde ne bu?
Dostum sen saka misin ? Boyle CrâckMe mi olur ?

İngilizceden çevrilmiştir - CrâckMe, bir programcının tersine mühendislik becerilerini test etmek için tasarlanmış bir programdır. Crackmes, hiçbir fikri mülkiyetin ihlal edilmemesi nedeniyle yazılımı kırmanın yasal bir yolu olarak yapılmıştır.

Wikipedia

Dostum sen saka misin ? Boyle CrâckMe mi olur ?

İngilizceden çevrilmiştir - CrâckMe, bir programcının tersine mühendislik becerilerini test etmek için tasarlanmış bir programdır. Crackmes, hiçbir fikri mülkiyetin ihlal edilmemesi nedeniyle yazılımı kırmanın yasal bir yolu olarak yapılmıştır.

Wikipedia
Ben de Kendime göre diyorum

CrâckMe = Crâck isteği

DW;

Bu da C: diskine attığımız;

VT;

// burada kırabilecek kişileri bekliyoruz falan diyor yani boş ss bakmanıza gerek yok dolsun diye ekledim

Kurulum videosu;

içerisinden çıkan dosyalar burada, içerisine bakmadım cracklık birşeyde değil zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt