Lodias-free Crâck me (Craftrise Hack)

Kanka Bana göre öyle diyorum zaten

iyimiş
Lan sıkıntılı bebe Crâck isteği bir programı crackletmek istemek, CrâckMe programının sağlamlığını test ettirmek. Clickbait başlık koymuş ve senin olmayan loaderlerı seninmiş gibi göstermiş oluyorsun. Benim için öyle diye birşey mi var amk? Bende tüm terimleri değiştireyim kafama göre.

Lan sıkıntılı bebe Crâck isteği bir programı crackletmek istemek, CrâckMe programının sağlamlığını test ettirmek. Clickbait başlık koymuş ve senin olmayan loaderlerı seninmiş gibi göstermiş oluyorsun. Benim için öyle diye birşey mi var amk? Bende tüm terimleri değiştireyim kafama göre.
Şu konuyla ilgili yakından uzaktan ilgisi olmayan sen buraya gelip sağdan soldan duyduklarını yazıyosunya kopartıyosun beni.

DW;

Bu da C: diskine attığımız;

VT;

// burada kırabilecek kişileri bekliyoruz falan diyor yani boş ss bakmanıza gerek yok dolsun diye ekledim

Kurulum videosu;

kardeşim Crâck bilmiyosan dakika başı konu açma bıktık senden git dc den yardım iste bi arkından veya git http debugger pro ile aç loaderi eğer jar ve dll kuran string i gizlemedilerse dll ve jar ı bulabilirsin

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt