3mr
Efsane Üye
nasıl yokModemin ban ile hiçbir olayı yok dostum bunu anlayın artık lütfen.
nasıl yokModemin ban ile hiçbir olayı yok dostum bunu anlayın artık lütfen.
Evde 2 ayrı cihaz var. Modemden kaynaklı olsaydı diğer cihaz da ters pozisyonda ban yemişti simdiye. Tamamen cihazın adaptörü ile alakalı olan bir durumnasıl yok
yani demek istediğin ethernet kartının fiziksel adresini banlıyorlar ?Evde 2 ayrı cihaz var. Modemden kaynaklı olsaydı diğer cihaz da ters pozisyonda ban yemişti simdiye. Tamamen cihazın adaptörü ile alakalı olan bir durum
evet kesinlikleyani demek istediğin ethernet kartının fiziksel adresini banlıyorlar ?
Adaptörü çıkarıp takmanız yeterli olacaktır. ağ#2 şeklinde gözüküyorsa başarılı.Şimdi biz eski Mac ile ban yedik. Val5 aldik. Adaptör takiliydi bu arada. Pc ye yeni format vs atildi spoof islemi yapıldı. Adaptör hala takili. Su an bu adaptörun o eski ban yemiş mac adresii nasil sifirlaniyor bana onu ogretebilir misin @oQeF
Adaptörü çıkarıp takmanız yeterli olacaktır. ağ#2 şeklinde gözüküyorsa başarıl
Ethernet 2 ortak ağ yaziyor evet, tak çıkar yapip checkbat yaptığımda mevcut mac adresi değişmiyor. Öncekiyle aynı mac adresini goruntuluyorumAdaptörü çıkarıp takmanız yeterli olacaktır. ağ#2 şeklinde gözüküyorsa başarılı.
Bende de aynı durum var dı en son banımı geçen ay yedim. Bir dene o şekilde. Anakartının ethernetini tamamaen kapatmayı unutma.Ethernet 2 ortak ağ yaziyor evet, tak çıkar yapip checkbat yaptığımda mevcut mac adresi değişmiyor. Öncekiyle aynı mac adresini goruntuluyorum
Peki anakartin ethernetini nasıl kapatacagim? Biosta onu bulamamıştım. Bu konuda bir fikrin var mi. Ne şekilde halledebiliriz.Bende de aynı durum var dı en son banımı geçen ay yedim. Bir dene o şekilde. Anakartının ethernetini tamamaen kapatmayı unutma.
Anakart modelim gigabyte b450m s2h v2 bu anakartta biostan kapatmayi bilen herhangi biri yardimci olabilir mi?Bende de aynı durum var dı en son banımı geçen ay yedim. Bir dene o şekilde. Anakartının ethernetini tamamaen kapatmayı unutma.
Konu açmıştım dostum konularım arasında mevcut.Peki anakartin ethernetini nasıl kapatacagim? Biosta onu bulamamıştım. Bu konuda bir fikrin var mi. Ne şekilde halledebiliriz.
Anakart modelim gigabyte b450m s2h v2 bu anakartta biostan kapatmayi bilen herhangi biri yardimci olabilir mi?