Çalışıyor Kalıcı Mac Adresi Değiştirme (Eski adaptörü devre dışı bırakma)

Dostum vpn server var sabit düşük ping oynayabilirim şu an dediğin şeyi test edeceğim sana geri dönüş yapacağım normalde bu bilgisayarda 1 günde ban atıyor tek bilmek istediğim şey valorantı kapatınca tekrar modeme mi bağlanıyorsun yoksa bu bansız 3 gün sadece telefon interneti mi bağlıydı?
3 gün boyunca hiçbir şekılde modeme baglanmadım sadece telefonun mobıl verisi ile bağlandım

sadece modem değişirsen hiçbirşey kalkmaz konuyu iyice boş konustugunu anlarsın spoofta yaptğımı belirttim önceki mesajlarımda :)
Aga telefon internetine bağlanınca nasıl değişiyor anlamadım? Telefonun mac adresini mi görüyor riot acaba, o yüzden mi ban atmıyor çünkü biostaki mac adresi değişmiyor yazılımsal müdahale ile (değişiyorsa da ben bilmiyorum) :fastthink:

Aga telefon internetine bağlanınca nasıl değişiyor anlamadım? Telefonun mac adresini mi görüyor riot acaba, o yüzden mi ban atmıyor çünkü biostaki mac adresi değişmiyor yazılımsal müdahale ile (değişiyorsa da ben bilmiyorum) :fastthink:
telefondan bağlanınca usb ile baglanıyorum bir nevi farklı port ile bağlısın belkide ondan olabilir

madem maca ban atıyorsa bu konuda bunu fiziksel olarak değiştirmeyi gösteriyorsa bu alınan usb cihazında mac banı yediğinde nolcak xD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt