xRayzieL
Diamond Üye
24 level120gb ssd al pcde harddisk ssd ne varsa çıkart yeni aldığın ssdyi tak bunu yapmadan önce bios up/down yap ve serial spoofla (Valorant ve vanguard daha önce bilgisayarda kuruluysa format at öyle yap) yeni ssdyi taktığında mac generator volumeid hwid changer falan var onlar pek işe yarar mı bilmiyorum ama kullanmanın zararı yok monitor id değiştir gereksiz driverları kaldır tpm falan sonra valorant indir gir oyna
Kullandığın hesap kaç level?
iki ssd var raid 0 yaptım serial değişti ve daha sonra bios up+amidewin yaptım suan tek sorunum mac generator ban attırıyor mu yoksa ev internetimde modemde mı sorun varda ban yıyıyorum120gb ssd al pcde harddisk ssd ne varsa çıkart yeni aldığın ssdyi tak bunu yapmadan önce bios up/down yap ve serial spoofla (Valorant ve vanguard daha önce bilgisayarda kuruluysa format at öyle yap) yeni ssdyi taktığında mac generator volumeid hwid changer falan var onlar pek işe yarar mı bilmiyorum ama kullanmanın zararı yok monitor id değiştir gereksiz driverları kaldır tpm falan sonra valorant indir gir oyna
Kullandığın hesap kaç level?