Peargoo
Diamond Üye
- İletişim
o zaman steelseries derim bir sürü çeşiti var illaki beğeneceğin vardırhocam sizce pil ömrü nasıldır
daha çok fps ciyim şeff ben ya bide edit için rahat lazım
o zaman steelseries derim bir sürü çeşiti var illaki beğeneceğin vardırhocam sizce pil ömrü nasıldır
öneriniz nedir hocam sizceo zaman steelseries derim bir sürü çeşiti var illaki beğeneceğin vardır
benim önerdiğimi alabilirsin, pişman olmicağına eminim.hocam sizce pil ömrü nasıldır
listeme ekledim hocam 4 tane var şuanda aklımdabenim önerdiğimi alabilirsin, pişman olmicağına eminim.
önerdiğimi 2 gün önce aldım, daha önce glorious model o wireless ve logitech g203 aldım, aralarından en kalitelisi ve en iyisi ATK X1 eğer alıcaksan X1 Ultra yerine X1 Pro Max al, aralarındaki tek fark sensörün PAW 3950 değil PAW 3950 Ultra olması, ultrayla arasındaki tek farkta yazılım, yanında grip tape ve ekstra skatezlerle geliyor, ayrıca şuanda türkiyeye gelen ilk 1000 ürün için 30 dolar değerinde 8k dongle veriyorlar.listeme ekledim hocam 4 tane var şuanda aklımda
öneriniz nedir hocam sizce
gayet iyi sağol şeffLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunlar işini görür diye umuyorum
Dostum yorum kasmak için 2 ay önce ki konuyu neden hortlatıyorsunattack shark 3 superligth