LAUXER
Efsane Üye
Sağlam bir farehassas birşeye benziyor sizce?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sağlam bir farehassas birşeye benziyor sizce?
ATK X1 Al öneririmBütçede hiçbir sıkıntı yok sadece hafif ve kablosuz lazım önerilerinizi bekliyorum
yeni aldim daha 35 dolara attack shark R1 1000hz oyunda isimi goruyor cok rahatBütçede hiçbir sıkıntı yok sadece hafif ve kablosuz lazım önerilerinizi bekliyorum
harbici öyle sağol şeffSağlam bir fare
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
g300s best pvpde falan oynucaksan mc için veya bloody inkileri al onlar güzelBütçede hiçbir sıkıntı yok sadece hafif ve kablosuz lazım önerilerinizi bekliyorum
Bütçede hiçbir sıkıntı yok sadece hafif ve kablosuz lazım önerilerinizi bekliyorum
hocam sizce pil ömrü nasıldırLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirUzun zamandır kullandığım kablosuz,400watt ve 8000hz mouse gayet güzel herkese öneririm yakın zamanda temuda 570TL ye düşmüştü ancak kısa süreli telafi indirimiydi telafinini sebebide; şarj istasyonu aynı zamanda dongle görevide görüyor ve şarj istasyonunda ki ağır bir metalden dolayı dongle 1 metre uzakta olsa dâhi bağlantı sorunları yaşanıyordu bu sorunlar gideerildi
daha çok fps ciyim şeff ben ya bide edit için rahat lazımg300s best pvpde falan oynucaksan mc için veya bloody inkileri al onlar güzel