deparneux1
Bronz Üye
wraithten bu mouse u öneririm:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
g pro x superlight 2 alabilirsin veya daha da hafif olsun dersen wraithte magnezyum mouselar var onlara bakabilirsin. senin icin ne kadar onemli bilmiyorum ama wraithteki bazı mouselarda 8000hz de var bilgin olsunBütçede hiçbir sıkıntı yok sadece hafif ve kablosuz lazım önerilerinizi bekliyorum
Anladım şunlara göz atmadıysanız bi bakmanızı öneririm;hocam beyaz siyah çok iyi olur
sağolun hocam detaylı bir açıklamaAnladım şunlara göz atmadıysanız bi bakmanızı öneririm;
Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik - Siyahı da mevcuttur Beyazı da
Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik - Siyahı da var
Logitech G PRO X Superlight 2 910-006639 Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz
Önerebileceğim bunlar zaten genellikle insanlar hem oyuncu mouse olsun hemde günlük yaşamları için Logitech kullanıyorlar büyük ihtimal yorumdaki çoğu insanda önermiştir ( Şahsen bana göre en iyi kablosuz Mouse Logitech ürünleridir ) Bu arada bu tür şeyleri sevmiyorsanız Google'da tonlarca vardır kafanıza göre bulursunuz mutlaka bütçede zaten sıkıntınız da yokmuş
Bütçede hiçbir sıkıntı yok sadece hafif ve kablosuz lazım önerilerinizi bekliyorum
hassas birşeye benziyor sizce?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir