Kablosuz Fare Önerisi Lazım

wraithten bu mouse u öneririm:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

indirimdeyken kacırma bence

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bütçede hiçbir sıkıntı yok sadece hafif ve kablosuz lazım önerilerinizi bekliyorum
Brazil Samurai GIF
g pro x superlight 2 alabilirsin veya daha da hafif olsun dersen wraithte magnezyum mouselar var onlara bakabilirsin. senin icin ne kadar onemli bilmiyorum ama wraithteki bazı mouselarda 8000hz de var bilgin olsun

Hocam ne tür renk seviyorsunuz kablosuz olarak beyaz istiyorsanız önerebilirim güzelinden ( Hanımcıysanız Pembemsi kırmızımsı )

hocam beyaz siyah çok iyi olur

hocam beyaz siyah çok iyi olur
Anladım şunlara göz atmadıysanız bi bakmanızı öneririm;

Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik - Siyahı da mevcuttur Beyazı da​

Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik - Siyahı da var​

Logitech G PRO X Superlight 2 910-006639 Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz​

Önerebileceğim bunlar zaten genellikle insanlar hem oyuncu mouse olsun hemde günlük yaşamları için Logitech kullanıyorlar büyük ihtimal yorumdaki çoğu insanda önermiştir ( Şahsen bana göre en iyi kablosuz Mouse Logitech ürünleridir ) Bu arada bu tür şeyleri sevmiyorsanız Google'da tonlarca vardır kafanıza göre bulursunuz mutlaka bütçede zaten sıkıntınız da yokmuş

Anladım şunlara göz atmadıysanız bi bakmanızı öneririm;

Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik - Siyahı da mevcuttur Beyazı da​

Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik - Siyahı da var​

Logitech G PRO X Superlight 2 910-006639 Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz​

Önerebileceğim bunlar zaten genellikle insanlar hem oyuncu mouse olsun hemde günlük yaşamları için Logitech kullanıyorlar büyük ihtimal yorumdaki çoğu insanda önermiştir ( Şahsen bana göre en iyi kablosuz Mouse Logitech ürünleridir ) Bu arada bu tür şeyleri sevmiyorsanız Google'da tonlarca vardır kafanıza göre bulursunuz mutlaka bütçede zaten sıkıntınız da yokmuş
sağolun hocam detaylı bir açıklama

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt