Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wrandex

Gold Üye
Arkadaşlar ben Java dilini biliyorum, temel seviyede kafamda basit veya orta seviyede projeleri yapabiliyorum bu kadar bilgim var ama kendimi daha da ileri seviyelere nasıl geliştiririm mesela ben uzun zamandır (çok da uzun değil .d) RakunRise'a Veya İlkOyuncuya hile yapmak istiyorum bu sunucular client ile çalıştığı için bu konu üzerinden nasıl hile yapabilirim diye uzun uzadıya araştırdım ve gerekli library'leri buldum bunlar ile ilgili src'lerde buldum src'nin kodlarını GPT'ye sordum ne işe yaradığını falan ama hala o library'ler ile kendim baştan bir kod yazacak kadar bilgili değilim en basitinden ASM library'si mesela bu librarynin belli başlı kodları var ClassReader, ClassVisitor, bu kodlar ne işe yarıyor bilmek istiyorum (bunun gibi bir çok daha kod var) bu kodların ne işe yaradığını bileyim ki projemde ihtiyacım olan kodları kullanayım. Öyle işte, bana burada çok uzattın falan fistan yaptın diye cevap atarsanız atmayın çok uzattıysam özür dilerim, sadece soruma cevap verebilecek adamlar yazsın. Teşekkürler.

Ben daha cok siber guvenlik, web ve python alaninda ugrasiyorum en cokda python ile ugrasiyorum web icin bir hobi diyebiliriz farkli dillerdede kucuk tecrubelerim var ancak tam anlamiyla "biliyorum" diyebilecek kadar tecrubelerim yok
'Sana' tabiri biraz kaba olmuşsa, ki olmuş dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın ve cevabın için çok teşekkür ederim kolay gelsin.

Hevesini kırmak istemem fakat SonOyuncu düşündüğün kadar hile kodlayabileceğin bir client değil.

Varsayalım ki başardın, haftalık gelen güncellemelerde yazılımı güncellemek için harcadığın emek tamamen boşa gider. Israrla hile yapacağım diyorsan, farklı bir oyuna yönelebilirsin mesela Valorant, CS:GO veya LOL gibi. Son oyuncu için harcadığın çaba ve zamanın karşılığını alamayacaksın. Satış yapabilme olasılığın da düşük yapabilseydin bile sonoyuncudan gelen kazanç seni tatmin edemez. Sonoyuncunun yaş kitlesi oldukça düşük ve kendi gelirleri olmadığı için hileye verecek paraları da olmuyor olsa bile 20 bilemedin 50 tl.

Yani kısacası yapamazsın demiyorum, fakat elde edeceğin şeyin değmeyeceğini belirtiyorum. Yaşın daha genç ve bu alana ilgi göstermişsin, inan bana, vaktini daha iyi bir programlama dilini öğrenerek geçirirsen geleceğine büyük bir yatırım yapmış olursun. Benim önerim C++ ile başlaman ve ihtiyaç duyarsan diğer dillere yönelmen. C++ neredeyse tüm projelerinde sana olanak sağlayacaktır. Elbette SonOyuncu sana daha cazip gelebilir, fakat günlerini aylarını harcamaya değmez

Hevesini kırmak istemem fakat SonOyuncu düşündüğün kadar hile kodlayabileceğin bir client değil.

Varsayalım ki başardın, haftalık gelen güncellemelerde yazılımı güncellemek için harcadığın emek tamamen boşa gider. Israrla hile yapacağım diyorsan, farklı bir oyuna yönelebilirsin mesela Valorant, CS:GO veya LOL gibi. Son oyuncu için harcadığın çaba ve zamanın karşılığını alamayacaksın. Satış yapabilme olasılığın da düşük yapabilseydin bile sonoyuncudan gelen kazanç seni tatmin edemez. Sonoyuncunun yaş kitlesi oldukça düşük ve kendi gelirleri olmadığı için hileye verecek paraları da olmuyor olsa bile 20 bilemedin 50 tl.

Yani kısacası yapamazsın demiyorum, fakat elde edeceğin şeyin değmeyeceğini belirtiyorum. Yaşın daha genç ve bu alana ilgi göstermişsin, inan bana, vaktini daha iyi bir programlama dilini öğrenerek geçirirsen geleceğine büyük bir yatırım yapmış olursun. Benim önerim C++ ile başlaman ve ihtiyaç duyarsan diğer dillere yönelmen. C++ neredeyse tüm projelerinde sana olanak sağlayacaktır. Elbette SonOyuncu sana daha cazip gelebilir, fakat günlerini aylarını harcamaya değmez
Belki bu cevap seni güldürür ya da güldürücektir ama sorum var bir ara lucille valorant'a hile yapmştı ve şuan da cs2 ye hile yapıyor, tavsiyen içinde saol bu arada herneyseişte bu lucille valoya ve cs2 ye hile yaptı ve src paylaştı crackleyin diye ve hep dosyalarında jar ve jar libleri var bu oyunlara java ile de hile yapılıyormu yoksa bu sadece aldatmacamı?

Kafam çok karıştı nereye giriyim ne yapım çok bunaldım valla

Son düzenleme:
Belki bu cevap seni güldürür ya da güldürücektir ama sorum var bir ara lucille valorant'a hile yapmştı ve şuan da cs2 ye hile yapıyor, tavsiyen içinde saol bu arada herneyseişte bu lucille valoya ve cs2 ye hile yaptı ve src paylaştı crackleyin diye ve hep dosyalarında jar ve jar libleri var bu oyunlara java ile de hile yapılıyormu yoksa bu sadece aldatmacamı?

Kafam çok karıştı nereye giriyim ne yapım çok bunaldım valla
Benim valorant yazılımım da java, ben sana java öğrenme demedim zaten kendini sonoyuncuya adayıp vakit kaybetme dedim. Ama benim bildiğim java ile driver yapılmıyor yani yaptıkları hilelerde çok büyük ihtimalle sadece java kullanmıyorlar

Kesinlikle birsey soylemedim bu yolda ilerlemeli ve ugrasmali sadece hevesle degil disiplinle devam etmeli :incredible:
yok bende birsey demiyorum la destek olmak benimde amacim
bak sen öğrenmişsin mesela değiştirilmiş bir client içindeki paketlerin farklı olduğunu burdan bile birşey öğrendim saol .D

dc bıraktım emme ses seda yok
2ikzceh.PNG

Benim valorant yazılımım da java, ben sana java öğrenme demedim zaten kendini sonoyuncuya adayıp vakit kaybetme dedim. Ama benim bildiğim java ile driver yapılmıyor yani yaptıkları hilelerde çok büyük ihtimalle sadece java kullanmıyorlar
İnan aylarca cr ve so ya hile yapmak için çok zamanımı verdim ve şuan dibindeyim sadece bu sıkı pıkılıktan sonra ciddiyetle biraz daha öğrendiğim konulara çalışsam cr ve so ya girme ihtimalim var ama senin söylediğinde çok mantıklı geldi ve aslında valoya da geçmek isterim ama aylar sonunda zar zor ulaştığım bu bilgileri valoda kullanamayacaksam tekrar büyük bir araştırma devrine giriceksem çok uğraşasım yok yaw sen söylesen dicem de .D sende benim gibi baya bir uğraş içine girdikten sonra 2 dk da bu bilgileri vermessin

İnan aylarca cr ve so ya hile yapmak için çok zamanımı verdim ve şuan dibindeyim sadece bu sıkı pıkılıktan sonra ciddiyetle biraz daha öğrendiğim konulara çalışsam cr ve so ya girme ihtimalim var ama senin söylediğinde çok mantıklı geldi ve aslında valoya da geçmek isterim ama aylar sonunda zar zor ulaştığım bu bilgileri valoda kullanamayacaksam tekrar büyük bir araştırma devrine giriceksem çok uğraşasım yok yaw sen söylesen dicem de .D sende benim gibi baya bir uğraş içine girdikten sonra 2 dk da bu bilgileri vermessin
Uğraşmalık bir durum yok java temelini öğrendim diyorsan zaten cpp'de temelleri öğrenmen 1-2 gün sürer. Açıkcası bildiğim kadarıyla cpp ile de yapabilirsin sonoyuncuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt