Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wrandex

Gold Üye
Arkadaşlar ben Java dilini biliyorum, temel seviyede kafamda basit veya orta seviyede projeleri yapabiliyorum bu kadar bilgim var ama kendimi daha da ileri seviyelere nasıl geliştiririm mesela ben uzun zamandır (çok da uzun değil .d) RakunRise'a Veya İlkOyuncuya hile yapmak istiyorum bu sunucular client ile çalıştığı için bu konu üzerinden nasıl hile yapabilirim diye uzun uzadıya araştırdım ve gerekli library'leri buldum bunlar ile ilgili src'lerde buldum src'nin kodlarını GPT'ye sordum ne işe yaradığını falan ama hala o library'ler ile kendim baştan bir kod yazacak kadar bilgili değilim en basitinden ASM library'si mesela bu librarynin belli başlı kodları var ClassReader, ClassVisitor, bu kodlar ne işe yarıyor bilmek istiyorum (bunun gibi bir çok daha kod var) bu kodların ne işe yaradığını bileyim ki projemde ihtiyacım olan kodları kullanayım. Öyle işte, bana burada çok uzattın falan fistan yaptın diye cevap atarsanız atmayın çok uzattıysam özür dilerim, sadece soruma cevap verebilecek adamlar yazsın. Teşekkürler.

Patika.dev sana ilk önerim olur ardından Udemy üzerinde çok sağlam kurslar var,miuul ve benzeri platformlar da iyiydir. Ancak bir oyunda hile yapmak amaçlı bir dili öğrenemezsin bir dili öğrenip hile yapmaya giden yolu öğrenebilirsin çünkü programlama işleri hiçbir zaman yapacağın her şeyi harfiyen bilip yapabileceğin bir iş değil her zaman yaparken daha çok öğreneceğin bir iş

Amacın hile yazıp para kazanmak basit şeyler zannediyorsun bu işleri kaybol
Evet basit, incelediğim src lerde hep aynı mantık var hep hep hep bu libraryleri nasıl kullanıcağımı öğrenirsem istediğim şeyi yapabilirim, + hile yapıp para kazanmayı büyüdüğümdede yapmıcam sadece şuan yaşım legal olarak para kazanmak için biraz küçük + hile yapma niyeti ile kafamda proje var ve bu projeyi yapmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum, eğer elimde bir proje olmasaydı sadece javayla hesap makinesi yapar yazılım biliyorum derdim ve bu bende büyük bir temel bırakıyor.

So nun anticheati manyak bir şey piyasada hile görmedim so için :D
anti-cheat'den bir fonksiyon söyler misin ne gördün macro açtın onumu banladılar
Evet basit, incelediğim src lerde hep aynı mantık var hep hep hep bu libraryleri nasıl kullanıcağımı öğrenirsem istediğim şeyi yapabilirim, + hile yapıp para kazanmayı büyüdüğümdede yapmıcam sadece şuan yaşım legal olarak para kazanmak için biraz küçük + hile yapma niyeti ile kafamda proje var ve bu projeyi yapmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum, eğer elimde bir proje olmasaydı sadece javayla hesap makinesi yapar yazılım biliyorum derdim ve bu bende büyük bir temel bırakıyor.
Benim tarzıma göre söyleyeyim, birisinden gördün, büyük ihtimalle kişiden para ile eğitim al veya seni yanına alsın, bakarak daha kolay öğreniyorsun veya anlıyorsun (bir yandan da temel Java'yı geliştir). Tanıdığım birçoğu hile yapımcısı temel C++ biliyor (kendileri söylüyorlar), bana daha çok C++'dan yana terslemeyi daha iyi bilmen lazım felan diyorlar.

Son düzenleme:
anti-cheat'den bir foksiyon söyler misin ne gördün macro açtın onumu banladılar

Benim tarzıma göre söyleyeyim, birisinden gördün, büyük ihtimalle kişiden para ile eğitim al veya seni yanına alsın, bakarak daha kolay öğreniyorsun veya anlıyorsun (bir yandan da temel Java'yı geliştir). Tanıdığım birçoğu hile yapımcısı temel C++ biliyor (kendileri söylüyorlar), bana daha çok C++'dan yana terslemeyi daha iyi bilmen lazım felan diyorlar.
So yu reverseleyip kırmak falan başka arkım yapıyor + hile de yapıyor ondan yardım alıyorum küçük küçük bilgiler ama onun için so ya hile yapmak o kadar basitleşmişki artık beni takmamaya başladı .D bu istediğim libraryi güzelce bilsem hileyi yapmak baya kolaylaşıyo çünkü geriye kalan şey sadece modüller falan bir dc de adam o kadar güzel dev ki src lerine bakıyom farklı farklı konular ama yapıyor, bende onun gibi gelişmek istiyom, sadece if else sout scanner falan fistan ile bir yere varılamıyor daralıyorum artık

So yu reverseleyip kırmak falan başka arkım yapıyor + hile de yapıyor ondan yardım alıyorum küçük küçük bilgiler ama onun için so ya hile yapmak o kadar basitleşmişki artık beni takmamaya başladı .D bu istediğim libraryi güzelce bilsem hileyi yapmak baya kolaylaşıyo çünkü geriye kalan şey sadece modüller falan bir dc de adam o kadar güzel dev ki src lerine bakıyom farklı farklı konular ama yapıyor, bende onun gibi gelişmek istiyom, sadece if else sout scanner falan fistan ile bir yere varılamıyor daralıyorum artık
muhtemelen yaşın cidden küçük çocuk oyuncağı falan zannediyorsun ama değil bahsettiğin gibi sonoyuncuya hile yapmak basit falan değil sonoyuncu kendini bu konuda çok geliştirdi arkadaşım dediğin kişi seni ciddiye alsa bu yaşta böyle 0 ingilizceyle deobf ne demek bunu bile bilmeden boş hayal peşinde koştuğunu söylerdi sorularına cevap vermemesinin sebebi de budur belki :D

Son düzenleme:
muhtemelen yaşın cidden küçük çocuk oyuncağı falan zannediyorsun ama değil bahsettiğin gibi sonoyuncuya hile yapmak basit falan değil sonoyuncu kendini bu konuda çok geliştirdi arkadaşım dediğin kişi seni ciddiye alsa bu yaşta böyle 0 ingilizceyle deobf ne demek bunu bile bilmeden boş hayal peşinde koştuğunu söylerdi sorularına cevap vermemesinin sebebi de budur belki :D
kendimi ifade edemediğim için aptal oluyorum zaten herkes ya dalga geçiyo ya cikinde olmuyo

İstediklerini sana kimse vermez bana sorarsan da cr veya sonoyncuyla uğraşmanı önermiyorum hileyi yapıp oyuna inj etsen bile sunucu içinde bulunan grim + NPC + unpc hile korumalarını geçemeyeceksin zaman kaybı olacak. Bunlar yerine 1.8.9 external client veya 1.16.5 internal screenshare bypass hacked client yaparsan daha çok kazanç sağlayacaksın.

1.8.9 external satan kişiler: karma.rip entropy.club

1.16.5 internal satan kişiler: nursultan.fun vape.gg

İstediklerini sana kimse vermez bana sorarsan da cr veya sonoyncuyla uğraşmanı önermiyorum hileyi yapıp oyuna inj etsen bile sunucu içinde bulunan grim + NPC + unpc hile korumalarını geçemeyeceksin zaman kaybı olacak. Bunlar yerine 1.8.9 external client veya 1.16.5 internal screenshare bypass hacked client yaparsan daha çok kazanç sağlayacaksın.

1.8.9 external satan kişiler: karma.rip entropy.club

1.16.5 internal satan kişiler: nursultan.fun vape.gg
grim + NPC + unpc dediğin korulamalar nedir ? oyuncuya vururken başımızın etrafında dönen npc leri diyorsan onlar birşekilde geçilir kaynak var ve eski ve çok da güçlü olmayan bir koruma, ama grim'i bilmiyorum
temel seviyede nasıl ve nereden öğrendin sende bunları paylaşabilirmisin
yt den temel öğrendikten sonra kafamda proje hazırladım yaparken farklı birşeyler ortaya katmak istedim int den araştırdım buldum gptlere sordum falan fistan

kendimi ifade edemediğim için aptal oluyorum zaten herkes ya dalga geçiyo ya cikinde olmuyo
kanka basit değil diyorum çok basit arkadaşım yapıyo diyosun resmen aptalsın aq java kodlarını deobfuscate edicek bilgin yok o algoritmayı kurabilecek zekan da yok muhtemelen c++ bilgin yok vmp de var işin içinde çünkü boş boş konuşuyon yok client yazcam src inceledim falan mal mısın amk düz client bile yapamazsın sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt