Wrandex
Gold Üye
Arkadaşlar ben Java dilini biliyorum, temel seviyede kafamda basit veya orta seviyede projeleri yapabiliyorum bu kadar bilgim var ama kendimi daha da ileri seviyelere nasıl geliştiririm mesela ben uzun zamandır (çok da uzun değil .d) RakunRise'a Veya İlkOyuncuya hile yapmak istiyorum bu sunucular client ile çalıştığı için bu konu üzerinden nasıl hile yapabilirim diye uzun uzadıya araştırdım ve gerekli library'leri buldum bunlar ile ilgili src'lerde buldum src'nin kodlarını GPT'ye sordum ne işe yaradığını falan ama hala o library'ler ile kendim baştan bir kod yazacak kadar bilgili değilim en basitinden ASM library'si mesela bu librarynin belli başlı kodları var ClassReader, ClassVisitor, bu kodlar ne işe yarıyor bilmek istiyorum (bunun gibi bir çok daha kod var) bu kodların ne işe yaradığını bileyim ki projemde ihtiyacım olan kodları kullanayım. Öyle işte, bana burada çok uzattın falan fistan yaptın diye cevap atarsanız atmayın çok uzattıysam özür dilerim, sadece soruma cevap verebilecek adamlar yazsın. Teşekkürler.