Çözüldü IVSOFTE şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aquila ürününü almışsın. birçok oyunda hilesi bulunan bir firmadır. kurulum işlemlerini veya sistem gereksinimlerin yanlış ise yasaklama alman oldukça doğaldır. ivsofte'nin seni engellemesi normal. çünkü adamın çok üstüne gitmişsin ve iade politikasından yararlanamayacaksın. bunuda söylemek isterim. yine de geçmiş olsun.
Aquila ne alaka?! Adam anubis yaziyo ssde

Reestablish communication with the user and provide the user with details on how to use the product
We helped him launch our program. He was in a fight with her. He saw the menu in the game. But as he writes, he was blocked in the game right away. And he was also told what needs to be done to solve this problem:

I am more than confident in our program, because it is used by many users. We are ready to provide activation keys from it to prove that it is not about our program.

bak güzel kardeşim. rusların en büyük satıcısından bir ürün alıyorsun ve talimatlar sekmesini doğru düzgün okumdan ürünü açmaya çalışıyorsun. sonra da ivsofte durumu bildiriyorsun. ivsofte bunun olmasının imkansız olduğunu senden bir problem olduğunu beyan ediyor. yine de sana yardımcı olmak için bir dosya gönderiyor ve sen adamdan ısrarla yardım dilenmeye devam ediyorsun. kusura bakma kimse seninle bebekmişsin gibi detaylı ilgilenmek zorunda değil. hele ruslardan alışveriş yaptıysan.
Anlamadığın şey dostum, bu adamı Allah gibi savunuyorsun. Sen onu inatla savunmaya devam ediyorsun. Düzgünce okudum ve hileyi kurdum. Hileyi yüklediğimde ana hesabımdan eğitim alanına girdim ve girdiğim anda banlandım. İmkansız olduğuna göre bende ne gibi bir sorun olabilir? Gönderdiği dosyanın açıklaması misafiri sıfırla, kullanım kılavuzu bile yok, bu dosya nerede? Ve dosyayı ne için kullanacağımı bilmeden nasıl kullanabilirim? Detaylı ilgi istemiyorum. Satıcı ürünün arkasında değil ve ilgilenmemek için engelliyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
We helped him launch our program. He was in a fight with her. He saw the menu in the game. But as he writes, he was blocked in the game right away. And he was also told what needs to be done to solve this problem:

I am more than confident in our program, because it is used by many users. We are ready to provide activation keys from it to prove that it is not about our program.
Please keep the user's product active

Anlamadığın şey dostum, bu adamı Allah gibi savunuyorsun. Sen onu inatla savunmaya devam ediyorsun. Düzgünce okudum ve hileyi kurdum. Hileyi yüklediğimde ana hesabımdan eğitim alanına girdim ve girdiğim anda banlandım. İmkansız olduğuna göre bende ne gibi bir sorun olabilir? Gönderdiği dosyanın açıklaması misafiri sıfırla, kullanım kılavuzu bile yok, bu dosya nerede? Ve dosyayı ne için kullanacağımı bilmeden nasıl kullanabilirim? Detaylı ilgi istemiyorum. Satıcı ürünün arkasında değil ve ilgilenmemek için engelliyor.
format atıp ondan sonra ürünü dene lütfen

In your case, there are pronounced consequences of playing with other cheats. Whether I should decide the consequences of this game, I don't know. But at the same time, they sent you a program that can help.

Please keep the user's product active

format atıp ondan sonra ürünü dene lütfen
Hocam ürünü denemek için formatlamam mı gerekiyor? Şimdi satıcı beni engelliyor. Ben bir alıcıyım ve mevcut olana anahtar sağlayacağını söylüyor. Sorunun yazılımında olmadığını söylüyor. Beni neden engelliyor? Bana bunun senden kaynaklanabileceğini söyleyebilir ama beni engellemek şüphe çekecektir.

To resolve this dispute, we have refunded the money to the user. He can pick them up on the website oplata.info
We did not try to deceive anyone and provided an up-to-date product that we can safely recommend.
I do feel a little guilty for not explaining the obvious things. And it was necessary to initially send the user to change Windows, and not try to help him by sending the program. If he couldn't even download it, and click on the guest reset button.

4Wcl4Xc.jpeg

Hocam ürünü denemek için formatlamam mı gerekiyor? Şimdi satıcı beni engelliyor. Ben bir alıcıyım ve mevcut olana anahtar sağlayacağını söylüyor. Sorunun yazılımında olmadığını söylüyor. Beni neden engelliyor? Bana bunun senden kaynaklanabileceğini söyleyebilir ama beni engellemek şüphe çekecektir.
Kreşten yeni mi çıktın? Küçük bir çocuk gibi şikayet ediyorsun.
Telegramda engelese bele, oplata.info'dan her zaman yaza biliyorsun.
hatta istediğiniz zaman destek alabilirsiniz.
Ve sen 5 yaşında bir çocuk gibi davranıyorsun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
57 tl için format atma boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt